kansi_19x6.jpg

Saku Sipola: kokonaisratkaisu antaa yhtiölle selkeän uuden alun

UUTINEN                  6.6.2020             9.43

SRV:llä on tänään iso päivä. Julkaisimme tilinpäätöksemme yhteydessä tervehdyttämisohjelmaa vauhdittavan laajan kokonaisratkaisun, jonka ansiosta SRV pystyy aiempaakin vahvemmin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin ja toiveisiin sekä kaupungistumisen haasteisiin.

Aloitimme vuoden lopulla tervehdyttämisohjelman, joka keskittyy organisaation ja toimintakulttuurin uudistamiseen, rahoitusaseman ja suoritustason vahvistamiseen sekä kannattavuuden parantamiseen. Osana ohjelmaa kerroimme suunnittelevamme omistusosuutemme alentamista eri yhteistyöhankkeissa. Tervehdyttämisohjelma etenee rivakasti: toimenpiteet on pääosin tehty ja nyt julkaistu kokonaisratkaisu tuo lisää taloudellista voimaa yhtiön suunnan muutokseen.

Olemme tänään julkaisseet laajan kokonaisratkaisun, joka sisältää monia toimenpiteitä: uusia rahoitusratkaisuja, omaisuuden myyntejä ja uutta pääomaa. Ratkaisu antaa yhtiölle selkeän uuden alun ja luo vahvan pohjan yhtiön kehittämiselle. Rakentamisen monipuolinen osaaminen yhdistettynä nyt vahvistuvaan taloudelliseen asemaan tekee meistä entistä paremman vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin sekä kaupungistumisen haasteisiin. Samalla rakentuu kehittyvä yhtiö, joka on kiinnostava kumppani ja sijoituskohde.

Saku Sipola
toimitusjohtaja

Ladattavat kuvat