SRV_Neuvokas_www-hero_lev2160px.jpg

Niittykummun Neuvokkaan elinkaariviisaiden kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      7.3.2022  KLO 11.00

Niittykummun Neuvokkaan elinkaariviisaiden kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy

SRV käynnistää Espoossa sijaitsevan Asunto Oy Espoon Niittykummun Neuvokkaan elinkaariviisaiden kotien ennakkomarkkinoinnin. Hanke toteutetaan elinkaariviisaalla konseptilla, ja kohteessa hyödynnytetään muun muassa ekologista maalämpöä ja uusiutuvaa aurinkosähköä. Viimeistään 7.2.2024 valmistuvaan kohteeseen tulee seitsemään kerrokseen yhteensä 53 asuntoa yksiöistä neliöihin.

Niittykummun Neuvokas on elinkaariviisas kohde, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä asukkaiden ja ympäristön edun vuosiksi eteenpäin. Kohde rakennetaan ympäristövastuullisesti RTS-ympäristöluokituksen kriteerien mukaan ja valmistuessaan se yltää A-energialuokkaan.

Neuvokkaassa on monia kestävää arkea tukevia ratkaisuja. Taloyhtiön lämmitys toteutetaan maalämmöllä, jolla tuotetaan myös huoneistokohtainen lattialämmitys ja -viilennys. Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä käytetään kiinteistön sähkön tarpeisiin. Jätteiden lajittelu on asukkaille helppoa, kun huoneistoissa on astiat seitsemälle lajiteltavalle jakeelle. Pyöräilijät on huomioitu polkupyörien pesupaikalla ja sähköpyörien akkujen latauskaapilla. Taloyhtiössä on kaksi yhteiskäyttöautoa ja kaikki autopaikat helposti sähköistettävissä. Niittykummun metroasema sijaitsee vain kävelymatkan päässä, joten julkisetkin liikenneyhteydet ovat helposti hyödynnettävissä. Asumisen palveluita, kuten oman saunavuoron taloyhtiön saunasta, voi varata kätevästi digitaalisen sovelluksen kautta.

Pihalla viherpinta-ala on maksimoitu. Pihalla on köynnöksiä, pergoloita ja viivytysratkaisu hulevesille. Monipuoliset istutukset on valittu tukemaan luonnon monimuotoisuutta. Viihtyisällä pihalla on myös kuntoiluvälineitä asukkaiden käyttöön.

”Sijainti lähellä metroasemaa, kestävää arkea tukevat ja energiatehokkaat ratkaisut sekä palvelut sähköpyörien latauspisteistä yhteiskäyttöautoihin tekevät kiireisestäkin arjesta sujuvaa, vuosiksi eteenpäin. Ja myös tätä kaikkea me SRV:llä kutsumme elinkaariviisaudeksi”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Tutustu kohteeseen: Espoon Niittykummun Neuvokas

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Sami Sahiluoma, myyntipäällikkö, SRV, p. 040 704 4252, sami.sahiluoma@srv.fi

Asuntomyynti: p. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto SARC Oy

Jakelu:

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja