Ilmarisenpuisto_Väinämöisenrinne_Strömbergintie_2_web.jpg

Helsingin Ilmarisenpuiston myynti on alkanut

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      14.12.2020  KLO 14.30

Helsingin Ilmarisenpuiston myynti on alkanut

Helsingin Pitäjänmäelle rakennettavan Ilmarisenpuiston myynti on käynnistynyt. Osoitteeseen Strömbergintie 4 rakennetaan yhteensä kolme taloa: jo rakenteilla olevat Väinmöisenrinne ja Joukahaisenpiha sekä korttelin viimeistelevä Ilmarisenpuisto. Asuntoja Ilmarisenpuistoon tulee yhteensä 68 alkaen yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin saakka.

Luonnonläheinen Pitäjänmäki kiinnostaa

Ilmarisenpuisto tuli ennakkomarkkinointiin syyskuussa. Ilmarisenpuisto nousee vehreän Strömbergin puiston viereen. Puistossa on Helsingin suurin luonnontilainen vesiputous, Strömberginkoski ja puiston läpi virtaa Mätäjoki, joka nimestään huolimatta elävöittää kauniisti puistoa. Puiston toisella laidalla on Helsingin kaupungin leikkipuisto ja koirillekin löytyy vierestä oma puistonsa.

Pitäjämäellä asuu jo yli 16 000 helsinkiläistä. Rakennettavan tontin viereen Pitäjänmäentielle on tällä hetkellä rakenteilla pikaraitiotie Raide-Jokeri pysäkkeineen, joten Ilmarisenpuisto tulee rakentumaan loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Lähistöltä löytyvät Pitäjänmäen kattavat palvelut, Talin kartano ja golfkenttä sekä Talin siirtolapuutarha ja urheilupuisto. Tontin asuntoyhtiöiden käyttöön varataan yhteiskäyttöauto ja pihapiirissä säilytetään tontin käyttöhistoriasta muistuttava rakennus kaikkien tontin asuintalojen yhteiskäyttöön. Taloyhtiön upea kahdeksannen kerroksen kattosauna tarjoaa hienot näkymät sekä mukavat löylyt.

”Ilmarisenpuisto tarjoaa yhdistelmän kauniin luonnon läheisyyttä, monipuolisia palveluja ja hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Kohteen kysyntä onkin ollut erinomaista ja myyntiin lähdettäessä asunnoista on varattu jo kolme neljäsosaa”, toteaa SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski.

 

Tutustu Ilmarisenpuiston asuntoihin
 

Lisätiedot:
Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

 

SRV – Elämäsi rakentaja

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.