SRV_Strombergintie_js_piha pohjoisesta.jpg

Helsingin Ilmarisenpuiston ennakkomarkkinointi on alkanut

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      09.09.2020  KLO 9.45

Helsingin Pitäjänmäelle rakennettavan Ilmarisenpuiston ennakkomarkkinointi on käynnistynyt. Osoitteeseen Strömbergintie 4 rakennetaan yhteensä kolme taloa: Väinmöisenrinne, Joukahaisenpiha ja Ilmarisenpuisto.

Väinämöisenrinteen rakentaminen on jo pitkällä ja se valmistuu toukokuussa keväällä 2021. Sen myynti on sujunut erittäin hyvin ja myymättä on enää muutamia asuntoja yhteensä 66 asunnosta. Joukahaisenpiha on rakenteilla Kojamolle, joten nyt ennakkomarkkinointiin tullut Ilmarisenpuisto viimeistelee idyllisen kokonaisuuden Strömbergin puiston laidalla. Asuntoja Ilmarisenpuistoon tulee yhteensä 68. Alkaen yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin saakka.

Pitäjänmäellä viihdytään

Strömbergintien talot sijaitsevat vehreän Strömbergin puiston vieressä. Puistossa on Helsingin suurin luonnontilainen vesiputous, Strömberginkoski ja puiston läpi virtaa Mätäjoki, joka nimestään huolimatta elävöittää kauniisti puistoa. Puiston toisella laidalla on Helsingin kaupungin leikkipuisto ja koirillekin löytyy vierestä oma puistonsa. Pitäjämäellä asuu jo yli 16 000 helsinkiläistä. Rakennettavan tontin viereen Pitäjänmäentielle on tällä hetkellä rakenteilla pikaraitiotie Raide-Jokeri pysäkkeineen, joten Ilmarisenpuisto tulee rakentumaan loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Lähistöltä löytyvät Pitäjänmäen kattavat palvelut, Talin kartano ja golfkenttä sekä Talin siirtolapuutarha ja urheilupuisto. Ilmarisenpuisto tarjoaa pääkaupunkiseudulla harvinaisen yhdistelmän kauniin luonnon läheisyyttä, monipuolisia palveluja ja nopeita liikenneyhteyksiä.

”Tontin asuntoyhtiöiden käyttöön varataan yhteiskäyttöauto ja pihapiirissä säilytetään tontin käyttöhistoriasta muistuttava A-rakennus kaikkien tontin asuintalojen yhteiskäyttöön. Taloyhtiön upea kahdeksannen kerroksen kattosauna tarjoaa hienot näkymät sekä mukavat löylyt”, toteaa SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski.

 

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Tutustu Ilmarisenpuiston asuntoihin.

 

SRV – Elämäsi rakentaja

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.