Tero Karislahti aloittaa SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavana johtajana helmikuussa

SRV YHTIÖT OYJ                           SIJOITTAJAUUTINEN                 19.1.2024        KLO 13.30

Tero Karislahti aloittaa SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavana johtajana helmikuussa

Diplomi-insinööri Tero Karislahti, 40, aloittaa SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä 1.2.2024 alkaen.

SRV kertoi heinäkuussa, että Karislahti on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi viimeistään 1.7.2024 alkaen.

Karislahdella on takanaan lähes 20 vuoden työura YIT Oyj:ssä, missä hän toimi pitkään eri liiketoimintayksiköiden johtotehtävissä, kuten Hämeen ja Uudenmaan aluejohtajana. Hän on viimeksi toiminut Lehto Group Oyj:n Asunnot-palvelualueen johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä.

“Tavoitteemme on rakentaa SRV:stä kestävästi kannattava. Aluerakentamisen yksiköt, Sisä-Suomi, Lounais-Suomi ja Pohjois-Suomi, ovat tärkeässä roolissa SRV:n kasvun ja kannattavuuden kehittämisessä. Terolla on vankka ja monipuolinen kokemus rakennusalalta, erityisesti asuntorakentamisesta, jonka kasvattaminen on yksi yhtiön fokusalueita asuntomarkkinan elpyessä”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

”On hienoa päästä vastaamaan nimenomaan alueyksiköistä SRV:llä, ja samalla tekemään töitä paitsi asuntorakentamisen, myös toimitilahankkeiden parissa. Uskon, että yhteistoiminnalliset hankkeet yleistyvät jatkossa kaikissa rakentamisen muodoissa, ja niissä SRV on vahva. Myös kaupunkikehityshankkeet tarvitsevat jatkossa yhä enemmän yhteistoiminnallista osaamista”, Tero Karislahti sanoo.

”Yhtiö on muutoinkin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Vaikka asuntomarkkina tällä hetkellä vielä haastaakin, pääsemme kehittämään liiketoimintaa vakaalta pohjalta. Siten myös yhtiön uuden strategian eteenpäin viemiselle on olemassa hyvät edellytykset. Uskon, että tulevaisuudessa SRV:n strategian mukainen elinkaariviisas rakentaminen ja sen vaikutukset paitsi ympäristöön, myös ihmisten hyvinvointiin ja taloudelliseen arvoon ovat yhä merkityksellisempiä.”

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

Jakelu: 

Tiedotusvälineet 

www.srv.fi  

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 

Facebook   LinkedInX  Instagram 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 770,1 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 800 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja