Jousenkaaren_koulu.JPG

SRV toteuttaa Jousenkaaren koulun uudet tilat Espoon Tapiolaan

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN      4.5.2020  KLO 16.00

SRV toteuttaa Jousenkaaren koulun uudet tilat Espoon Tapiolaan

SRV ja Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos ovat sopineet Jousenkaaren koulun uudisrakennuksen rakentamisesta Espoon Tapiolaan. Yhteistoiminnallisena kokonaisvastuu-urakkana toteutettavan kouluhankkeen kokonaisarvo on noin 17 miljoonaa euroa. Hanke kirjataan SRV:n tilauskantaan toukokuulle.

Jousenkaaren koulun uusi rakennus rakennetaan vanhan koulun välittömään läheisyyteen. Kaksikerroksiseen kouluun tulee tilat noin 480 alakoulun oppilaalle. Rakennuksen laajuus on 5960 bruttoneliömetriä.

”SRV rakentaa Jousenkaareen turvalliset, terveelliset ja toimivat koulutilat. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita kouluhankkeita, kuten viime vuonna valmistuneet Jätkäsaaren peruskoulun ja Lauttasaaren toisen ala-asteen koulun ja päiväkodin Helsingissä sekä Kurittulan koulun Maskussa. Parhaillaan rakennamme kouluja myös Espoon Leppävaarassa, Helsingin Maunulassa sekä Kirkkonummella”, toteaa SRV:llä hankkeesta vastaava yksikönjohtaja Saku Kosonen.

Hankkeen toteuttaminen käynnistyi kehitysvaiheella marraskuussa 2019. Rakennustyöt käynnistetään toukokuussa 2020. Työt valmistuvat keväällä 2022, joten oppilaat pääsevät opiskelemaan uusissa tiloissa syyslukukauden alusta 2022.

”Uusi Jousenkaaren koulu toteuttaa hienosti Espoon Koulut kuntoon -ohjelman tavoitteita. Yhteistyö SRV:n kanssa on sujunut aiemmissa hankkeissa hyvin ja odotamme sitä luonnollisesti myös tältä hankkeelta”, Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen sanoo.

Hankkeen tavoitteena on toiminnallisesti ja laadullisesti korkeatasoinen koulu, jonka avoimet, monikäyttöiset ja muuntojoustavat tilat palvelevat tulevia käyttäjiä; opettajia, oppilaita sekä ilta- ja viikonloppukäyttäjiä. Ratkaisuissa tähdätään sisäilmaltaan terveellisiin ja helposti huollettaviin rakenteisiin ja materiaaleihin sekä mahdollisimman pieneen energiankulutukseen.

Lisätiedot:

Saku Kosonen, yksikönjohtaja, SRV, puh. 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Maija Lehtinen, toimitusjohtaja, Tilapalvelut-liikelaitos, Espoon kaupunki, maija.lehtinen@espoo.fi

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV - Elämäsi rakentaja

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Ladattavat kuvat