Patolan Kulma.jpg

SRV toteuttaa 92 asunnon opiskelija-asuntokohteen Helsingin Oulunkylään

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     20.6.2024  KLO 13.00

SRV toteuttaa 92 asunnon opiskelija-asuntokohteen Helsingin Oulunkylään

SRV ja Kiinteistö Oy Patolan Kulma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 92 asunnon opiskelija-asuntokohteen toteuttamisesta Patolaan Helsingin Oulunkylään. Sopimuksen arvo SRV:lle on noin 10 miljoonaa euroa. Hanke toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana (KVR) sisältäen hankkeen suunnittelun ja rakentamisen. Hanke kirjataan SRV:n tilauskantaan kesäkuulle. Kohteella on lainvoimainen rakennuslupa ja hankkeen suunnittelu käynnistetään välittömästi. Rakennustyöt käynnistyvät syksyllä 2024 ja työt on määrä saada päätökseen keväällä 2026.

Hankkeessa rakennetaan seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo, jossa on 92 opiskelija-asuntoa, liiketila ja piha-alue. Rakennukseen tulee myös yhteistiloina kerhohuone ja sauna, tilavat säilytyspaikat polkupyörille ja iso pesula. Kohteessa panostetaan viihtyisiin asumisratkaisuihin, kuten moderneihin tilaratkaisuihin ja muuntojoustavuuteen. Kohteen jokaisessa kerroksessa on väliseiniä, jotka voidaan purkaa ja näin yhdistää asuntoja.

”Hankkeen urakkakilpailun voitto on esimerkki SRV:n asuntorakentamisen kustannuskilpailukyvystä haastavassa markkinatilanteessa. Oman asuntotuotantomme lisäksi toteutamme erityyppisiä asumisen hankkeita, mm. ARA-rahoitteisia opiskelija-asuntoja”, kertoo SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtaja Jorma Seppä.

Kiinteistö Oy Patolan Kulman omistavat Hämäläisten ylioppilassäätiö, Artin Säätiö, Savolaisten ylioppilaiden säätiö sekä Kymenlaakson osakunnan stipendirahasto.

”Uusi kohde ja sen asunnot vastaavat osaltaan kasvavaan tarpeeseen laadukkaista, nykyaikaisista ja kohtuuhintaisista opiskelijavuokra-asunnoista. Patolan Kulma sijaitsee kehittyvässä kaupunginosassa hyvien yhteyksien äärellä, pikaratikkapysäkin välittömässä läheisyydessä”, kertoo Markku Tiensuu Kiinteistö Oy Patolan Kulman toimitusjohtaja.

Lisätiedot:
Jorma Seppä, johtaja, Asuntoliiketoiminta PKS, SRV, puh. 040 727 3771, jorma.seppa@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Markku Tiensuu, toimitusjohtaja, KOy Patolan Kulma, puh. 050 449 8128 markku.tiensuu@hys.net  

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Ahlman Arkkitehdit Arkitekter

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:  
Facebook   LinkedIn  X  Instagram  

 

SRV lyhyesti 

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston. 

SRV – Elämäsi rakentaja 

Ladattavat kuvat