Niittykummuntie 2C.jpg

SRV toteuttaa 128 asuntoa Varmalle Espoon Niittykumpuun

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     1.3.2024  KLO 09.00

SRV toteuttaa 128 asuntoa Varmalle Espoon Niittykumpuun  

SRV ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 128 asunnon toteuttamisesta Espoon Niittykumpuun. Sopimuksen arvo SRV:lle on noin 19 miljoonaa euroa. Rakennusluvan tultua lainvoimaiseksi vuoden 2024 toiselle kvartaalille kirjattava tilaus vahvistaa entisestään SRV:n tilauskantaa ja vie yhtiötä kohti sen strategian mukaista tavoitetta kasvattaa asuntorakentamisen osuutta liikevaihdosta tasolle 30-40 %. Rakennustyöt käynnistyvät kesällä 2024 ja työt on määrä saada päätökseen vuoden 2026 alkupuolella.  

Hankkeessa rakennetaan kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa ja pysäköintilaitos 48 autolle. Kohteessa panostetaan elinkaariviisaisiin ratkaisuihin kuten maalämpöön ja aurinkopaneeleihin ja rakennukset kuuluvat A-energialuokkaan. Asuinkerrostalot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien äärellä aivan Niittykummun metroaseman ja kauppakeskuksen vieressä. SRV on ollut vahvasti kehittämässä aluetta ja samaan kortteliin on suunnitteilla myös SRV:n omistusasuntokohde Niittykummun Neuvokas.

”Omakehitteisen ja -perusteisen asuntotuotannon lisäksi rakennamme asiakkaillemme asuntoja eri urakkamuodoilla. Niittykummun asuintalot toteutetaan neuvottelu-urakkana, ja ne ovat vahva osoitus kyvystämme palvella asiakkaitamme asiakaslupauksemme ”kuuntelemalla rakennamme viisaasti” mukaisesti. Tiiviissä yhteistyössä Varman kanssa pystyimme saavuttamaan yhteiset tavoitteet ja luomaan edellytykset saada hanke käyntiin nykyisessä haastavassa markkinatilanteessa”, kertoo SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtaja Jorma Seppä.

Varma on merkittävä kiinteistösijoittaja, jolla on noin 4 600 vuokra-asuntoa.

”On hienoa, että pääsemme käynnistämään uuden asuntokohteen rakentamisen Espooseen rakennusalan tämänhetkisistä haasteista huolimatta. Niittykummun alue kehittyy nyt voimakkaasti, ja kasvava kaupunginosa kaipaa lisää asuntoja”, Varman rakennuttajapäällikkö Ville Häyrinen sanoo.

Lisätiedot:
Jorma Seppä, johtaja, Asuntoliiketoiminta PKS, SRV, puh. 040 727 3771, jorma.seppa@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Ville Häyrinen, rakennuttajapäällikkö, Varma, puh. 040 579 7158, ville.hayrinen@varma.fi 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto HMV Oy

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 
Facebook   LinkedInX  Instagram 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ladattavat kuvat