STUK_ilmakuva luode.png

SRV rakentaa Säteilyturvakeskukselle uudet toimitilat

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN         27.2.2020, KLO 16.00

SRV rakentaa Säteilyturvakeskukselle uudet toimitilat

Senaatti-kiinteistöt on valinnut SRV:n toteuttamaan Säteilyturvakeskukselle (STUK) uudet toimitilat Vantaan Jokiniemeen. Rakennustyöt käynnistyvät välittömästi ja uuden rakennuksen on määrä valmistua vuoden vaihteessa 2021-2022. Projektinjohtourakan kokonaisarvo on noin 46 miljoonaa euroa, mikä kirjataan nyt SRV:n tilauskantaan.

Uuden toimistorakennuksen laajuus on 12 700 bruttoneliömetriä. STUK muuttaa uusiin toimitiloihin kesällä 2022. Tiloille asetettavat vaatimukset ovat erityisen tiukat. Vaativiin asiantuntijatehtäviin soveltuvien toimistotilojen lisäksi STUKilla pitää olla tilat laboratorio- ja valmiustoimintaa varten.

”Lähdemme hyvillä mielin jälleen tekemään yhteistyötä Senaatti-kiinteistöjen kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä jo useassa vaativassa hankkeessa. Pystymme hyödyntämään tässä kohteessa myös täysimääräisesti osaamistamme ja kokemusta Ydinturvallisuustalosta, joka valmistui Espooseen vuonna 2016”, SRV:n yksikönjohtaja Antti Raunemaa kertoo.

Uusilla tiloilla STUK haluaa varmistaa, että se pystyy myös tulevaisuudessa hoitamaan vaativat asiantuntijatehtävänsä ja kehittämään toimintaansa ja työskentelytapojaan sekä samalla vastaamaan valtion toimitilastrategian tavoitteisiin, jotka edellyttävät nykyistä tehokkaampaa tilankäyttöä ja monitilaympäristöön siirtymistä.

”Uudet toimitilat on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Säteilyturvakeskuksen kanssa, jotta ne parhaalla mahdollisella tavalla tukevat STUKissa tehtävää työtä. Projektinjohtourakka SRV:n kanssa mahdollistaa myös toteutusvaiheessa yhteistyössä suunnitelmien ja toteutusratkaisujen kehittämisen käyttäjän tarpeet huomioiden”, toteaa Rakennuttamisryhmän päällikkö Matti-Pekka Jalonen Senaatti-kiinteistöistä.

Lisätietoja: 
Antti Raunemaa, yksikönjohtaja, SRV, p. 040 564 4105, antti.raunemaa@srv.fi

Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, p. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Matti-Pekka Jalonen, rakennuttamisryhmän päällikkö, Senaatti-kiinteistöt, p. 040 767 8707, matti-pekka.jalonen@senaatti.fi

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV - Elämäsi rakentaja

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Ladattavat kuvat