SRV rakentaa Kojamolle vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     30.8.2019   KLO 14.45

SRV rakentaa Kojamolle vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle

SRV Yhtiöt Oyj ja Kojamo Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen noin 120 miljoonan euron arvoisten vuokra-asuntojen toteuttamisesta Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Keravalle. Sopimus sisältää yhteensä kuusi omakehitteistä asuntokohdetta, joihin valmistuu yhteensä 527 asuntoa. Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Sopimukseen kuuluvien yksittäisten hankkeiden toteutuminen edellyttää tavanomaisten kaupan ehtojen täyttymistä.

Omakehitteiset asuntokohteet ovat SRV:n kehittämiä hankkeita, jotka SRV myy sijoittajalle pääosin ennen rakentamisen aloittamista. SRV rakentaa asuntoja kasvaviin kaupunkikeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien läheisyyteen. Sopimukseen sisältyvät kohteet kirjataan tilauskantaan sitä mukaa, kun kohteen kaupan ehdot täyttyvät. Kohteet valmistuvat vaiheittain vuosina 2019–2022, osa kohteista on jo rakenteilla. Kohteet tuloutuvat yhtiölle usean vuoden aikana.

”Strategiamme mukaisesti rakennamme asuntoja kasvukeskuksiin niin omaperusteisesti kuin omakehitteisinä sijoittajahankkeina. Nyt solmittu yhteistyösopimus on jatkoa pitkäaikaiselle hyvälle yhteistyölle asuntosijoitusyhtiö Kojamon kanssa”, sanoo SRV:n asuntoliiketoiminnan johtaja Antero Nuutinen.


Lisätietoja:
Antero Nuutinen, johtaja, Asunnot ja alueyksiköt, p. 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi
Maija Karhusaari, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 045 218 3772, maija.karhusaari@srv.fi  


www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram


SRV lyhyesti
SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja