HUS_Jorvi.JPG

SRV on valittu rakentamaan Jorvin sairaalan uutta osastorakennusta Espooseen

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN      3.3.2022  KLO 9.50

SRV on valittu rakentamaan Jorvin sairaalan uutta osastorakennusta Espooseen

SRV on valittu kehittämään ja rakentamaan Jorvin sairaalan uutta osastorakennusta Espooseen allianssimallilla. Tilaajana on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Hanke jakautuu kehitys- ja toteutusvaiheisiin, joiden arvo on yhteensä noin 170 miljoonaa euroa. Hanke kirjataan SRV:n tilauskantaan kehitysvaiheen jälkeen vuoden 2022 lopussa. Hankintapäätös ei ole vielä lainvoimainen.

Rakentaminen Jorvin sairaalan uudessa osastorakennuksessa aloitetaan valmistelevilla töillä kesällä 2022 ja osaston käyttöönoton arvioidaan tapahtuvan vuonna 2026. Uuden osastorakennuksen kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 50 000 bruttoneliömetriä.

Jorvin sairaalan uuteen viisi kerrosta ja kellarikerroksen sisältävään osastorakennukseen sijoittuu muun muassa lasten poliklinikka, synnytysosasto, kuvantamistiloja, vuodeosastotiloja eri toimintoihin sekä sairaalakampuksen toimintaa tukevia tiloja.

”Olemme toteuttaneet vaativia sairaanhoidon erityistiloja viime vuosina, kuten Keski-Suomen keskussairaala Novan, TAYS Etupihan Tampereella ja Uuden lastensairaalan Helsingissä. Parhaillaan viimeistelemme HUSille Siltasairaalaa ja Jorvin sairaalan leikkaussalit ovat sisävalmistusvaiheessa. Molemmat hankkeet ovat edenneet sovitussa aikataulussa. Myös Laakson yhteissairaalan kehitysvaihe on edennyt suunnitelman mukaisesti. Meistä on tärkeää toimia yhteistyössä eri osapuolten kanssa ja kehittää ratkaisuja hankkeen parhaaksi − näin hankkeet toteutuvat erinomaisesti”, sanoo SRV:n yksikönjohtaja Ossi Inkilä.

Lisätiedot:
Ossi Inkilä, yksikönjohtaja, Toimitilat pääkaupunkiseutu, SRV p. 040 708 2253, ossi.inkila@srv.fi

Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi  
 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Lukkaroinen Arkkitehdit Oy, Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy, UKI Arkkitehdit Oy, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ladattavat kuvat