SRV kutsuu osakkeenomistajansa ja muut kiinnostuneet webcastina lähetettävään merkintäoikeusannin esittelytilaisuuteen keskiviikkona 8.6. klo 18

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN      7.6.2022  KLO 8.35

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA TAI JAPANISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.


SRV kutsuu osakkeenomistajansa ja muut kiinnostuneet webcastina lähetettävään merkintäoikeusannin esittelytilaisuuteen keskiviikkona 8.6. klo 18

Tilaisuudessa SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sekä talous- ja rahoitusjohtaja Jarkko Rantala esittelevät yhtiön liiketoimintaa ja merkintäoikeusannin tarkempia tietoja. Suomenkielinen esittelytilaisuus järjestetään 8.6.2022 klo 18, osallistua voit yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.srv.fi/merkintaoikeusanti  tai oheisen linkin kautta https://srv.videosync.fi/esittelytilaisuus.

On demand -taltiointi esittelytilaisuudesta on saatavilla myöhemmin samana päivänä osoitteessa www.srv.fi/merkintaoikeusanti.

Lisätietoa merkintäoikeusannista on saatavilla SRV:n verkkosivuilla osoitteessa www.srv.fi/merkintaoikeusanti.

Lisätiedot:
Jarkko Rantala, talous- ja rahoitusjohtaja, puh. 040 674 1949, jarkko.rantala@srv.fi  
Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, puh. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja