Kojamo Piispanristi.jpg

SRV aloittaa 95 asunnon rakentamisen Kojamolle Espoon Matinkylään

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN      30.06.2020    KLO 14.15

SRV aloittaa 95 asunnon rakentamisen Kojamolle Espoon Matinkylään

SRV ja Kojamo ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Kojamolle rakennettavan vuokra-asuntokohteen toteuttamisesta Espoon Matinkylässä. Rakentaminen aloitetaan heinäkuussa. Kohde kirjattiin yhtiön toisen vuosineljänneksen tilauskantaan. Kohde on osa viime vuonna julkistettua 120 miljoonan euron yhteistyösopimusta vuokra-asuntojen rakentamisesta Kojamolle.

”Asuntojen kysyntä kasvukeskuksissa jatkuu. SRV:n ja Kojamon pitkäaikainen yhteistyö vastaa hyvin tähän kysyntään. Nyt käynnistyvä kohde on erittäin hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien varrella”, sanoo SRV:n asuntoliiketoiminnan johtaja Kim Jolkkonen.

Asunto Oy Espoon Piispanristi sijaitsee voimakkaasti kehittyvän Matinkylän palveluiden äärellä: kauppakeskus Iso Omenan runsaat palvelut, metroasema ja bussiterminaali ovat lähellä. Kohde sisältää 13-kerroksisen asuintalon ja rakennuksen alle sijoittuvan pysäköintihallin rakentamisen. Uudet 95 Lumo-asuntoa valmistuvat elokuussa 2022.

Omakehitteiset asuntokohteet ovat SRV:n kehittämiä hankkeita, jotka SRV myy sijoittajalle pääosin ennen rakentamisen aloittamista. SRV rakentaa asuntoja kasvaviin kaupunkikeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien läheisyyteen.

Asunto Oy Piispanristi on toinen toteutunut kauppa 120 miljoonan euron arvoisesta yhteistyösopimuksesta Kojamon kanssa. SRV ja Kojamo solmivat yhteistyösopimuksen 30.8.2019 noin 120 miljoonan euron arvoisten vuokra-asuntojen toteuttamisesta Helsingin Munkkivuoreen, Espoon Matinkylään ja Iivisniemeen, Vantaalle sekä Keravalle. Sopimus pitää sisällään yhteensä kuusi kohdetta, joihin valmistuu yhteensä 527 Lumo-vuokra-asuntoa. Sopimuksesta tiedotettiin pörssitiedotteella 30.8.2019. 

Sopimukseen sisältyvien kohteiden suunnitellaan valmistuvan vaiheittain vuosina 2019–2022. Tilauskantaan kohteet kirjataan vaiheittain, kun aloituspäätökset on tehty. Kohteet tuloutuvat yhtiölle usean vuoden aikana. Yhteistyösopimuksen ensimmäinen toteutunut kohde sijaitsee Keravalla.

Lisätiedot:
Kim Jolkkonen, johtaja, Asunnot, p. 0400 243 144, kim.jolkkonen@srv.fi
Maija Karhusaari, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 045 218 3772, maija.karhusaari@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto Sarc, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja

 

Ladattavat kuvat