Asemamiehenkatu Vihellys.png

SRV aloittaa 129 asunnon rakentamisen Kojamolle Helsingin Pasilaan

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN      23.06.2021    KLO 13.50

SRV aloittaa 129 asunnon rakentamisen Kojamolle Helsingin Pasilaan

SRV ja Kojamo ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Kojamolle rakennettavista vuokra-asuntokohteiden toteuttamisesta Helsingin Pasilassa. Rakentaminen aloitetaan elokuussa 2021. Kohde kirjataan yhtiön toisen vuosineljänneksen tilauskantaan. Kohde on osa vuonna 2020 julkistettua 197 miljoonan euron yhteistyösopimusta vuokra-asuntojen rakentamisesta Kojamolle.

”Asuntojen kysyntä kasvukeskuksissa jatkuu. SRV:n ja Kojamon pitkäaikainen yhteistyö vastaa hyvin tähän kysyntään. Nyt käynnistyvät kaksi kohdetta ovat erittäin hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien varrella Helsingissä Pasilassa”, sanoo SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola.

Asunto Oy Helsingin Höyrypilli ja Asunto Oy Helsingin Vihellys sijaitsevat kauppakeskus Triplan runsaiden palveluiden ja uudistetun Pasilan juna-aseman lähellä. Kohde sisältää 9- ja 6-kerroksisten asuintalojen rakentamisen. Uudet 129 Lumo-asuntoa ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Höyrypilli valmistuu keväällä 2023 ja Vihellys syksyllä 2023. Molemmissa rakennuksissa on myös liiketiloja.

Höyrypilli ja Vihellys ovat SRV:n omakehitteisiä hankkeita. Omakehitteiset asuntokohteet ovat SRV:n kehittämiä hankkeita, jotka SRV myy sijoittajalle pääosin ennen rakentamisen aloittamista. SRV rakentaa asuntoja kasvaviin kaupunkikeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien läheisyyteen.

SRV Yhtiöt Oyj ja Kojamo Oyj allekirjoittivat 2.3.2020 yhteistyösopimuksen 197 miljoonan euron arvoisten vuokra-asuntojen toteuttamisesta Helsinkiin ja Espooseen. Sopimus pitää sisällään yhteensä kuusi omakehitteistä asuntokohdetta, joihin valmistuu yhteensä 676 asuntoa. Sopimukseen sisältyvät neljä aiemmin julkistettua kohdetta ovat rakenteilla. Tilauskantaan kohteet kirjataan vaiheittain, kun aloituspäätökset on tehty. Kohteet tuloutuvat yhtiölle usean vuoden aikana.

Lisätiedot:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, puh. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi
Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, puh. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja