Tero Karislahti SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

SRV YHTIÖT OYJ                      PÖRSSITIEDOTE                   24.7.2023         KLO 11.00

Tero Karislahti SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Diplomi-insinööri Tero Karislahti, 40, on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi viimeistään 1.7.2024 alkaen. Alueyksiköiden johtamisesta vastaa siihen saakka SRV:n strategisen hankekehityksen johtaja ja johtoryhmän jäsen Hannu Lokka.

Karislahti on toiminut pitkään eri liiketoimintayksiköiden johtotehtävissä YIT Oyj:ssä, kuten Hämeen ja Uudenmaan aluejohtajana. Hän on viimeksi toiminut Lehto Group Oyj:n Asunnot-palvelualueen johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä.

”Aluerakentamisen yksiköt, Sisä-Suomi, Lounais-Suomi ja Pohjois-Suomi, ovat merkittävässä roolissa SRV:n kasvun ja kannattavuuden kehittämisessä. Terolla on vankka ja monipuolinen kokemus rakennusalalta, erityisesti asuntorakentamisesta, jonka kasvattaminen on yksi yhtiön fokusalueita asuntomarkkinan elpyessä, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

”On hienoa päästä vastaamaan nimenomaan alueyksiköistä SRV:llä, ja samalla tekemään töitä paitsi asuntorakentamisen, myös toimitilahankkeiden parissa”, Tero Karislahti sanoo. ”Uskon, että yhteistoiminnalliset hankkeet yleistyvät jatkossa, ja niissä SRV on vahva. Yhtiö on muutoinkin mielenkiintoisessa tilanteessa. Pääsemme kehittämään liiketoimintaa vakaalta pohjalta, vaikka markkina tällä hetkellä vielä haastaakin.”

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram
 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 770,1 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja