SRV:n toimitusjohtaja vaihtuu

SRV YHTIÖT OYJ         SISÄPIIRITIETO               13.5.2019     10.35  

SRV:n toimitusjohtaja vaihtuu

SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala jättää yhtiön ja yhtiön hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin. Yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2015 toiminut Ojala jatkaa toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu. Ojala on toiminut useissa johto- ja asiantuntijatehtävissä SRV:ssä vuodesta 1997 lähtien. 

”Juha Pekka Ojala on ollut innostava ja hyvä johtaja, joka on laajentanut merkittävästi yhtiön toimintaa ja luonut yhtiöön hyvän ja innostuneen ilmapiirin. Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Juha Pekkaa hänen yhtiön hyväksi tekemästään merkittävästä työstä”, SRV:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila sanoo.

”SRV:llä on vankka asema kaupunkikeskusten kehittäjänä ja vaativien hankkeiden rakentajana. Yhtiön tilauskanta on hyvällä tasolla ja käynnissä paljon mielenkiintoisia hankkeita. REDI-kauppakeskuksen ennakoitua korkeammat rakennuskustannukset ja Venäjän geopoliittisen epävarmuuden jatkuminen ovat rasittaneet raskaasti SRV:tä. Yhtiö suunnittelee vakauttavansa talouttaan uudella 45-60 miljoonan euron hybridilainalla, joka toteutuessaan mahdollistaa yhtiölle uuden vaiheen aloittamisen. SRV:n tavoitteena on strategiansa mukaisesti vapauttaa tulevina vuosina taseestaan suuret kauppakeskushankkeet ja samalla kasvattaa uutta liiketoimintaa perusosaamiseensa tukeutuen. Tätä vaihetta ja SRV:n osaavaa henkilöstöä johtamaan haemme nyt uutta toimitusjohtajaa”, Kokkila summaa.


Lisätiedot:
Ilpo Kokkila, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 485 555, ilpo.kokkila@pontos.fi 

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram


SRV lyhyesti

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja