SRV:n muutosneuvottelut päättyneet

SRV YHTIÖT OYJ                          PÖRSSITIEDOTE                          13.2.2024 KLO 15.00 

SRV:n muutosneuvottelut päättyneet 

SRV on tänään tiistaina saanut päätökseen yhteistoimintalain mukaiset muutosneuvottelut. Neuvotteluiden alkaessa yhtiö arvioi, että pysyvä henkilöstön vähentämistarve olisi enimmillään 35 henkilötyövuotta. Neuvotteluissa päädyttiin yhteensä 19 henkilötyövuoden henkilöstövähennyksiin. Lisäksi kuusi henkilöä lomautetaan toistaiseksi. Osana neuvotteluratkaisua on sovittu, että yhtiöllä on mahdollisuus tarvittaessa lomauttaa neuvotteluiden piirissä ollutta kiinteää henkilöstöä määräaikaisesti enintään 90 päivää henkilöä kohden vuoden 2025 helmikuun loppuun mennessä. 

Neuvotteluiden lopputuloksena tehtävät henkilöstövähennykset ja lomautukset ovat osa toimenpiteitä, joiden tavoitteena on sopeuttaa kustannuksia vastaamaan haastavana jatkuvaan markkinatilanteeseen. Sopeuttamistoimenpiteiden avulla tavoitellaan noin neljän miljoonan euron kustannussäästöjä vuodelle 2024.  

Neuvotteluiden piirissä oli noin 305 henkilöä. 
 

Lisätietoja:

Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi 
Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi

 

Jakelu:
Tiedotusvälineet  
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 
Facebook   LinkedIn  X  Instagram

 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja