SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2022 julkaistu

SRV YHTIÖT OYJ     TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS     1.3.2023     KLO 9.00
 

SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2022 julkaistu

SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu tänään 1.3.2023 osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin, vastuullisuusliitteen sekä GRI-raportin vuodelta 2022. SRV raportoi vuoden 2022 vuosikertomuksessa vastuullisuudesta Global Reporting Initiative:n (GRI) -raportoinnin viitekehyksen mukaisesti. Kansainväliset Task Force on Climate -related Financial Disclosures (TCFD) suositukset on huomioitu ilmastoriskeistä raportoitaessa ja raportointiin on sisällytetty YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG:t). Vuosikertomus on julkaistu sekä suomeksi että englanniksi.

Vuosikertomus kokonaisuudessaan on PDF-tiedostona tämän tiedotteen liitteenä. SRV Yhtiöt Oyj julkaisee tilinpäätöksen myös European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. Konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä, ja tilintarkastaja on varmentanut ESEF-tilinpäätöksen.
 

Lisätietoja:

Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram


SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 770,1 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 800 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja