SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 julkaistu

SRV YHTIÖT OYJ     TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS     5.3.2021     KLO 10.00

SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 julkaistu

SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu tänään 5.3.2021 osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat.

Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, tilinpäätöksen ja hallituksen toimintakertomuksen. Vuosikatsauksessa on selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Vuosikertomus on julkaistu sekä suomeksi että englanniksi.

SRV Yhtiöt Oyj:n palkitsemisraportti 2020 on julkaistu osoitteessa www.srv.fi  > sijoittajat > Hallinto ja johtaminen > palkitseminen.

Vuosikatsaus 2020, tilinpäätös 2020 sekä palkitsemisraportti 2020 ovat PDF-tiedostoina tämän tiedotteen liitteenä. SRV Yhtiöt Oyj on julkaissut tilinpäätöksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä, ja tilintarkastaja on varmentanut ESEF-tilinpäätöksen.

 

Lisätietoja:
Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi

Johanna Ylitalo, viestintäpäällikkö, p. 040 510 8604, johanna.ylitalo@srv.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja