SRV Yhtiöt Oyj:n lakiasiainjohtaja vaihtuu

SRV YHTIÖT OYJ             PÖRSSITIEDOTE              22.4.2021    KLO 15.00

SRV Yhtiöt Oyj:n lakiasiainjohtaja vaihtuu

SRV:n lakiasiainjohtaja ja johtoryhmän jäsen Johanna Metsä-Tokila on irtisanoutunut ja siirtyy toisen työnantajan palvelukseen viimeistään 16.8.2021.

”Kiitän lämpimästi Johanna Metsä-Tokilaa hänen merkittävästä työstään yhtiön hyväksi. Hän on kehittänyt ja johtanut yhtiön lakiasiaintoimintoa dynaamisesti ja hänen roolinsa koko yhtiön johtamisessa on ollut tärkeä. Toivotan Johannalle onnea hänen tuleviin tehtäviinsä”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

Yhtiö käynnistää uuden lakiasiainjohtajan rekrytoinnin viipymättä.

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja