SRV Yhtiöt Oyj suunnittelee taseen vahvistamista uusilla rahoitusjärjestelyillä

SRV YHTIÖT OYJ      SISÄPIIRITIETO          26.4.2019    11.55  

SRV Yhtiöt Oyj suunnittelee taseen vahvistamista uusilla rahoitusjärjestelyillä

SRV Yhtiöt Oyj tutkii mahdollisuutta laskea liikkeeseen arviolta 45-60 miljoonan euron suuruisen uuden hybridilainan ja ostaa ennenaikaisesti takaisin nykyisiä lainojaan. Liikkeeseen laskettavalla uudella hybridilainalla tultaisiin rahoittamaan sekä vuoden 2016 maaliskuussa liikkeeseen lasketun 45 miljoonan euron suuruisen hybridilainan että vuoden 2021 maaliskuussa erääntyvän 100 miljoonan euron suuruisen vakuudettoman joukkovelkakirjalainan osittaista ennenaikaista takaisinostoa vapaaehtoisilla takaisinostotarjouksilla.

Takaisinostettava määrä ja sen jakautuminen olemassa olevan hybridilainan ja joukkovelkakirjalainan välillä päätettäisiin takaisinostotarjouksien tarjousajan päättymisen ja suunnitellun hybridilainaemission toteuttamisen jälkeen.

Yhtiön arvion mukaan suunnitellut rahoitusjärjestelyt parantaisivat toteutuessaan merkittävästi taseen tunnuslukuja. Yhtiön arvion mukaan rahoitusaseman vahvistuminen järjestelyjen toteutuessa edesauttaisi operatiivisen toiminnan nopeampaa kehittämistä ja tuloksen parantamista sekä yhtiön muun rahoituksen järjestämistä.

Yhtiö suunnittelee toteuttavansa järjestelyt lähiviikkojen aikana. SRV on keskustellut alustavasti tiettyjen sijoittajien kanssa, jotka ovat ilmaisseet mielenkiintonsa uuteen hybridilainaan osallistumiseen. Suunniteltujen rahoitusjärjestelyjen toteutumiseen liittyy markkinaolosuhteista ja muista epävarmuustekijöistä johtuvia riskejä, eikä niiden toteutumisesta suunnitellun mukaisesti tai lainkaan voida antaa takeita.


Lisätiedot:
Ilkka Pitkänen, talous- ja rahoitusjohtaja, puh. 040 667 0906, ilkka.pitkanen@srv.fi 

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram


SRV lyhyesti
SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja