SRV Yhtiöt Oyj järjestää puhelinkonferenssin vakuudettomien joukkovelkakirjojensa ja hybridiehtoisten joukkovelkakirjojensa haltijoille perjantaina 6.5.2022

SRV YHTIÖT OYJ     PÖRSSITIEDOTE      29.4.2022   KLO 14.05


SRV Yhtiöt Oyj järjestää puhelinkonferenssin vakuudettomien joukkovelkakirjojensa ja hybridiehtoisten joukkovelkakirjojensa haltijoille perjantaina 6.5.2022

Liittyen 28.4.2022 julkistettuihin kirjallisiin menettelyihin, SRV:n vakuudettomien joukkovelkakirjojen ja hybridiehtoisten joukkovelkakirjojen haltijat kutsutaan osallistumaan Pareto Securities AB:n järjestämään puhelinkonferenssiin SRV:n johtoryhmän kanssa perjantaina 6.5. Suomenkielinen puhelu alkaa klo 14.00 ja sitä seuraa englanninkielinen puhelu klo 14.30.

SRV:tä edustavat toimitusjohtaja Saku Sipola ja talous- ja rahoitusjohtaja Jarkko Rantala. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen SRV@paretosec.com saadakseen lisätietoja ja tarkemmat soittotiedot ennen tapahtumaa.

Velkasijoittajia kehotetaan ottamaan yhteyttä suoraan Pareto Securities AB:hen (yhteystiedot alla) saadakseen lisätietoja takaisinostotarjouksista ja kirjallisista menettelyistä, jotka koskevat SRV:n vakuudettomia joukkovelkakirjoja ja hybridiehtoisia joukkovelkakirjoja.

Lisätietoja:
Ville Takala, toimitusjohtaja, Pareto Securities Oy, p. 050 1745, ville.takala@paretosec.com

Jarkko Rantala, talous- ja rahoitusjohtaja, p. 040 674 1949, jarkko.rantala@srv.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja