SRV suunnittelee osakkeiden yhdistämistä

SRV YHTIÖT OYJ     PÖRSSITIEDOTE      6.5.2022  KLO 11.25

SRV suunnittelee osakkeiden yhdistämistä

SRV Yhtiöt Oyj julkisti 28.4.2022 toimenpideohjelman taseen uudelleenjärjestelystä oman pääoman vahvistamiseksi ja ilmoitti tulevansa kutsumaan koolle arviolta 30.5.2022 pidettävän ylimääräisen yhtiökokouksen (”Ylimääräinen Yhtiökokous”), jolle hallitus esittää riittävien valtuutusten myöntämistä toimenpideohjelman edellyttämien liikkeeseenlaskujen toteuttamiseksi.

Yhtiön hallitus suunnittelee toimenpideohjelman yhteydessä myös yhtiön osakkeiden lukumäärän vähentämistä osakkeita yhdistämällä (niin sanottu käänteinen split) siten, että jokaista 40 yhtiön osaketta kohden lunastetaan 39 yhtiön osaketta. Osakkeiden yhdistämisen tarkoituksena on osakekaupankäynnin edellytysten parantaminen yksittäisen osakkeen arvoa kasvattamalla ja osakkeen hinnanmuodostuksen tehostaminen. Osakkeiden yhdistäminen edellyttää yhtiön yhtiökokouksen päätöstä.

Yhtiön hallitus aikoo sisällyttää ehdotuksen osakkeiden yhdistämisestä koolle kutsuttavan Ylimääräisen Yhtiökokouksen asialistalle. Yhtiö julkistaa kokouskutsun yhteydessä tarkemman ehdotuksen osakkeiden yhdistämisen toteuttamisesta ja siihen liittyvistä valtuutuksista ja päätöksistä.                                                   

SRV Yhtiöt Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Anu Tuomola, lakiasiainjohtaja, p. 050 4143 280, anu.tuomola@srv.fi

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja