SRV käy neuvotteluja kauppakeskus Pearl Plazan myynnistä

SRV YHTIÖT OYJ     SISÄPIIRITIETO              12.4.2019    KLO 12.30

SRV käy neuvotteluja kauppakeskus Pearl Plazan myynnistä

SRV vahvistaa liikkeellä olevan markkinahuhun, että yhtiö käy neuvotteluja Pearl Plaza -kauppakeskuksen myymisestä Sberbank Asset Management JSC:n hallinnoimalle rahastolle. Neuvottelut käydään yhteistyössä kauppakeskuksen toisen omistajan, kiinalaisen Shanghai Industrial Investment Companyn (SIIC) kanssa.

SRV ilmoitti helmikuussa 2018, että yhtiö selvittää Pietarissa sijaitsevan Pearl Plaza -kauppakeskuksen myyntiä yhteistyössä kauppakeskuksen toisen omistajan kanssa.

Toteutuessaan kaupalla ei ole merkittävää tulosvaikutusta yhtiölle. Kaupan lopullinen vaikutus SRV:lle selviää vasta mahdollisen kaupan toteuttamishetkellä.

Kaupan toteutuminen ja sen aikataulu ovat vielä epävarmoja. Yhtiö tiedottaa asiasta lisää, jos kauppa solmitaan.

Pearl Plaza kauppakeskus on SRV:n omakehitteinen hanke Pietarissa, Venäjällä. Kauppakeskus avattiin vuonna 2013 ja se on ollut täyteen vuokrattu vuodesta 2017.  


Lisätietoja:

Ilkka Pitkänen, talous- ja rahoitusjohtaja, p. 040 667 0906, ilkka.pitkanen@srv.fi
Jarkko Rantala, johtaja, Sijoittaminen, p. 040 674 1949, jarkko.rantala@srv.fi
Maija Karhusaari, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 045 218 3772, maija.karhusaari@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram


SRV lyhyesti

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja