Saku Sipola nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajaksi

SRV YHTIÖT OYJ                     PÖRSSITIEDOTE                     25.6.2019     9.30  

Saku Sipola nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajaksi

SRV Yhtiöt Oyj:n hallitus on nimittänyt SRV Yhtiöiden toimitusjohtajaksi DI Saku Sipolan. Hän aloittaa tehtävässä myöhemmin tarkentuvana ajankohtana, kuitenkin viimeistään 1.1.2020.

Sipola siirtyy tehtävään SATO Oyj:stä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2015. Tätä ennen Sipola, 50, on työskennellyt Pohjolan Design-Talo Oy:n toimitusjohtajana, johtajana Rautaruukki Oyj:ssä ja erilaisissa johtotehtävissä YIT Oyj:ssä.

”SRV tunnetaan vaativien projektien osaavana tekijänä ja yhtiöllä on käynnissä kasvukeskuksissa noin 50 työmaata, mm. Helsingin Lentoaseman terminaalin laajennus, Meilahden Siltasairaala, Tampereen ja Jyväskylän Keskussairaalat, useita kouluja, asuntokohteita ja tietysti Tampereen Areena. Sipolan kokemuspohja ja osaaminen antavat hänelle erinomaiset edellytykset jatkaa SRV:n kehittämistä - yhtiö haluaa olla paras rakennusalan toimija, kaupunkikeskustojen kehittäjä, asuntotuottaja ja innovatiivinen edelläkävijä. Yhtiön hallitus on tyytyväinen, että Sipola otti haasteen vastaan ja me toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi SRV:n joukkueeseen”, SRV Yhtiöt Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila sanoo.

”SRV:n haasteet tunnetaan laajasti ja yhtiö tarvitsee selkeän käänteen ja uuttaa ajattelua. Toisaalta yhtiössä on myös paljon osaamista ja vahvuuksia, joiden varaan tulevaisuutta voi rakentaa. Lähden innostuneena uudistamaan SRV:tä yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppanien kanssa”, tuleva toimitusjohtaja Saku Sipola linjaa.

Lisätiedot:

Ilpo Kokkila, hallituksen puheenjohtaja, puh 0400 485 555, ilpo.kokkila@pontos.fi
Maija Karhusaari, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 045 218 3772, maija.karhusaari@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja