Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV YHTIÖT OYJ             PÖRSSITIEDOTE              29.5.2024    KLO 13.00

Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV:n lakiasiainjohtaja ja johtoryhmän jäsen Anu Tuomola on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle viimeistään marraskuussa 2024.

”Kiitän lämpimästi Anu Tuomolaa hänen työstään yhtiössä. Anulla on ollut tärkeä rooli monissa yhtiön kannalta keskeisissä ja strategisissa käännekohdissa. Toivotan hänelle menestystä hänen tulevissa tehtävissään”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

Yhtiö käynnistää uuden lakiasiainjohtajan rekrytoinnin viipymättä.

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

 

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 
Facebook   LinkedInX  Instagram 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja