Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV YHTIÖT OYJ            PÖRSSITIEDOTE                 24.5.2023 KLO 8.45
 

Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä 


SRV:n alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaava johtaja ja yhtiön johtoryhmän jäsen Henri Sulankivi on päättänyt jättää yhtiön. Alueyksiköiden johtamisesta vastaa Sulankiven seuraajan valintaan saakka SRV:n strategisen hankekehityksen johtaja ja johtoryhmän jäsen Hannu Lokka. Alueyksiköiden liiketoiminnasta vastaavan johtajan haku alkaa välittömästi. 

”Kiitän Henri Sulankiveä hänen sitoutuneesta työstään SRV:ssä. Yhtiö on Henrin johdolla toteuttanut mittavia hankkeita pääkaupunkiseudun ulkopuolisissa kasvukeskuksissa. Toivotan hänelle lämpimästi onnea jatkoon”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.  
 

Lisätiedot: 

Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi
 

Jakelu: 

Nasdaq Helsinki 
Tiedotusvälineet 
www.srv.fi 
  

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram 
  

SRV lyhyesti 

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 770,1 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 800 kumppanin verkoston. 

SRV – Elämäsi rakentaja