Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV YHTIÖT OYJ             PÖRSSITIEDOTE             9.9.2022           KLO 09.00

Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV Yhtiöt Oyj:n strategisen hankekehityksen johtaja, varatoimitusjohtaja Timo Nieminen jää eläkkeelle tammikuun 2023 loppuun mennessä. Nieminen on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä SRV:ssä yhtiön perustamisvuodesta 1987 saakka.

”Jatkamme Timon kanssa strategisten kehityshankkeidemme edistämistä aina hänen eläkkeelle jäämiseensä saakka. Kiitän jo tässä vaiheessa Timoa lämpimästi visionäärisestä työstä SRV:n kehityshankkeiden parissa sekä ainutlaatuisen tietotaidon siirtämisestä muulle hankekehitystiimillemme”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

”SRV on hieno yhtiö, jossa olen saanut mahdollisuuden kehittyä monissa erilaisissa tehtävissä viimeisten 35 vuoden aikana. On ollut erityisen hienoa olla mukana vaativien hankkeiden, kuten Kampin, Kalasataman tornien ja Tampereen Kansi ja Areena -hankkeen kehitystyössä. Jatkan hankkeiden parissa tulevatkin kuukaudet, ja jätän sen jälkeen työn eteenpäin viemisen taitaville seuraavan sukupolven hankekehittäjille SRV:ssä”, Timo Nieminen sanoo.

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram
 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja