Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV YHTIÖT OYJ             PÖRSSITIEDOTE              9.12.2021    KLO 14.00

Muutos SRV Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

SRV:n kaupallinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Antti Nummi on irtisanoutunut ja siirtyy toisen työnantajan palvelukseen viimeistään 7.3.2022.

”Kiitän lämpimästi Antti Nummea hänen työstään SRV:ssä ensin liiketoiminnan kehityksestä vastanneena johtajana ja myöhemmin kaupallisena johtajana. Toivotan Antille onnea hänen tuleviin tehtäviinsä”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja