Jorma Seppä nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n Asunnot pääkaupunkiseutu –yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

SRV YHTIÖT OYJ     PÖRSSITIEDOTE      8.6.2021   KLO 9.30

Jorma Seppä nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n Asunnot pääkaupunkiseutu –yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Jorma Seppä, insinööri (AMK), 40, on nimitetty SRV:n Asunnot pääkaupunkiseutu -yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.8. alkaen. Seppä siirtyy tehtävään Skanska Talonrakennus Oy:stä, missä hän on viimeksi vastannut pääkaupunkiseudun asuntotuotannon tulosyksiköstä.  

Seppä on ennen nykyistä tehtäväänsä toiminut eri johto-, hankekehitys- ja projektikehitystehtävissä Skanska-konsernissa sekä Suomen että Pohjoismaiden organisaatioissa. Hän on työskennellyt myös muun muassa Lujatalo Oy:ssä sekä Helsingin kaupungilla.

”Toivotan Jorma Sepän lämpimästi tervetulleeksi SRV:lle. Uskon, että hänen monipuolisesta kokemuksestaan asuntorakentamisessa ja asuntorakentamisen projektikehityksessä on suuresti hyötyä SRV:n elinkaariviisaan strategian toteuttamisessa ja asuntorakentamisen kannattavuuden kehittämisessä. Persoonana Jorma sopii varmasti hyvin yhtiöön ja saa innostettua ihmiset mukaansa liiketoiminnan kehittämiseen”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

”SRV on hyvin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, ja tartun innolla yhtiön uuden strategian eteenpäin viemiseen”, Jorma Seppä sanoo.

Seppä seuraa tehtävässään Kim Jolkkosta, joka jättää yhtiön.

”Haluan kiittää Kim Jolkkosta hänen työstään SRV:n hyväksi. Toivotan Kimille onnea tuleviin haasteisiin”, Saku Sipola sanoo.

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, puh. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja