Anu Tuomola nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n uudeksi lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

SRV YHTIÖT OYJ     PÖRSSITIEDOTE      24.5.2021   KLO 13.30

Anu Tuomola nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n uudeksi lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

SRV Yhtiöt Oyj:n uudeksi lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty eMBA, OTM, varatuomari Anu Tuomola, 46. Hän aloittaa tehtävässään 2.8.2021. Anu Tuomola on viimeksi toiminut Purmo Groupilla ja Cityconilla lakiasiainjohtajana sekä Castrén & Snellmanilla osakkaana ja kiinteistötransaktiopraktiikan vetäjänä.

”Anu Tuomolalla on laaja ja monipuolinen kokemus lakiasioiden johtotehtävistä kiinteistöalalla sekä vahva osaaminen pörssiyhtiön hallinnosta. Toivotamme Anun lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkoomme kehittämään SRV:tä”, SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

"Lähden innolla mukaan rakentamaan uudistuvaa SRV:tä yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Olen erityisen vaikuttunut yhtiön hienoista arvoista, kehityskyvystä sekä uudesta elinkaariviisasta strategiasta”, Anu Tuomola sanoo.

SRV Yhtiöt Oyj:n lakiasiainjohtaja ja johtoryhmän jäsen Johanna Metsä-Tokila jättää yhtiön heinäkuun lopussa siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen.

Lisätietoja:
Saku Sipola, toimitusjohtaja, puh. 040 551 5953, saku.sipola@srv.fi

Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, puh. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja