001 SRV Pressi 9-2022 LOW RES.jpg

SRV:n toteuttama energiatehokas ja elinkaariviisas toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo valmistui

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      1.11.2022  KLO 09.00

SRV:n toteuttama energiatehokas ja elinkaariviisas toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo valmistui

SRV:n rakentama Vantaankoskella sijaitseva Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n omistama toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo on valmistunut ja sen toimitilat ovat vuokrattavissa. Logistisesti erinomaisella sijainnilla oleva Pressi on tulevaisuuden toimitilatarpeita varten suunniteltu energiatehokas ja elinkaariviisas toimistorakennuskohde. Maalämmöllä lämpiävä Pressi sijaitsee Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää ja lyhyen kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemalta. Pressi on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin erilaisiin työnteon vaatimuksiin ja sitä voidaan hyödyntää muuntojoustavasti monitilatoimistona ja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan.

Pressin suunnittelussa ja talotekniikassa on korostettu energiatehokkuutta ja elinkaariviisautta. Kohteessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Kohde rakennetaan täyttämään LEED Gold -ympäristösertifikaatin laatukriteerit.

”Meille on SRV:llä tärkeätä, että valitsemme yhdessä kumppaniemme kanssa kestäviä ratkaisuja. Kestävät ja elinkaariviisaat rakennukset suunnitellaan niin, että ne eivät hukkaa energiaa ja energia tuotetaan puhtaalla, uusiutuvalla energialla tai päästöttömästi. Tilaajan kanssa yhteistyö on ollut avointa ja sujuvaa ja rakennustyömaan henkilöstö on ollut todella motivoitunutta. Hyvä yhteishenki takaa projektin onnistumisen ja se on näkynyt tässä hankkeessa”, SRV:n projektipäällikkö Mika Karell kertoo.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä rakennuskohteesta, joista kaksi ensimmäistä on myyty kiinteistösijoitusyhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:lle. Kokonaisuuden ensimmäinen rakennus valmistui vuonna 2019 ja sen kaikki toimitilat on vuokrattu. Nyt rakennettavan B-talon vuokraus on edennyt suunnitellusti ja jo kiinnitettyjä vuokralaisia ovat muun muassa Stanley Security Oy ja Mercamer Oy. 

”Halusimme parhaan mahdollisen kiinteistöenergiaratkaisun, jossa rakennuksen koko elinkaaren aikainen ympäristökuormitus saadaan minimoitua ja jossa otetaan huomioon myös tulevaisuuden tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset”, korostaa Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Anne Tiainen. ”Olemme onnistuneet tavoitteessamme ja uudet energiaviisaat tilat ovat nyt vuokrattavissa”, iloitsee Tiainen.

”Pressi on uudenlainen ja energiatehokas toimitila, jossa yritykset voivat suunnitella ja räätälöidä omaa toimintaansa varten parhaiten sopivan kokonaisuuden. Pressin erinomainen sijainti ja helppo saavutettavuus laajalta alueelta tekee kohteesta houkuttelevan. Alue vetää puoleensa menestyviä yrityksiä ja se tunnetaankin tutkimukseen ja tekniseen kauppaan erikoistuneista yrityksistä”, kuvailee Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n toimitusjohtaja Timo Valtonen.

”Yhteistyö SRV:n kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa”, kiittelevät Tiainen ja Valtonen.

Lisätiedot:

Mika Karell, projektipäällikkö, SRV, puh. 040 480 8781, mika.karell@srv.fi

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija, SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

Anne Tiainen, kiinteistökehitysjohtaja, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, puh. 050 538 1573, anne.tiainen@tallberg.fi

Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, puh. 050 364 8737, timo.valtonen@tallberg.fi
 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: SRV

Jakelu:

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja