Pressi_B-talo_kuva_1.jpg

SRV:n toteuttama energiatehokas ja elinkaariviisas toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo harjakorkeudessaan

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      16.6.2022  KLO 15.30

SRV:n toteuttama energiatehokas ja elinkaariviisas toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo harjakorkeudessaan

SRV laajentaa parhaillaan Vantaankoskella sijaitsevaa, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n omistamaa toimitilakohde Vantaan Pressiä rakentaen kohteen B-taloa. Syksyllä 2022 valmistuva, maalämmöllä lämmitettävä toimistorakennus on nyt harjakorkeudessaan ja sen toimitilat ovat vuokrattavissa. Kohteen harjannostajaisia vietetään tänään 16.6.

Logistisesti erinomaisella sijainnilla oleva Pressi on tulevaisuuden toimitilatarpeita varten suunniteltu energiatehokas ja elinkaariviisas toimistorakennuskohde. Maalämmöllä lämpiävä Pressi sijaitsee Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää ja lyhyen kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemalta. Pressi on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin erilaisiin työnteon vaatimuksiin ja sitä voidaan hyödyntää muuntojoustavasti monitilatoimistona ja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan.

“Vantaankoski on yksi kaupunkimme merkittävimmistä ja vireimmistä yritysalueista ja nyt rakenteilla oleva toimitilahanke hieno lisä alueen tarjontaan. Vantaankoski on korkean osaamisen työpaikkojen alue, josta tavoittelemme Suomen johtavaa teknologiakeskittymää”, visioi kiinteistöjohtaja Antti Kari Vantaan kaupungilta.

Pressin suunnittelussa ja talotekniikassa on korostettu energiatehokkuutta ja elinkaariviisautta. Kohteessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Kohde rakennetaan täyttämään LEED Gold -ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka määrittävät uuden sukupolven rakennusten ekologisuusstandardit.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä rakennuskohteesta, joista kaksi ensimmäistä on myyty kiinteistösijoitusyhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:lle. Kokonaisuuden ensimmäinen rakennus valmistui vuonna 2019 ja sen kaikki toimitilat on vuokrattu. Nyt rakennettavan B-talon vuokraus on edennyt suunnitellusti ja jo kiinnitettyjä vuokralaisia ovat muun muassa Stanley Security Oy ja Mercamer Oy. 

”Rakennushanke on edennyt hyvin aikataulussaan. Nyt teemme sisävalmistusvaiheen töitä, kuten maalausta, alakattotöitä sekä talotekniikkatöitä, kuten LVI-töitä ja sähkötöitä. Seuraavaksi pääsemme tekemään piha-alueiden töitä, kuten asfaltointeja ja pihakiveyksiä. Tilaajan kanssa yhteistyö on ollut avointa ja sujuvaa ja rakennustyömaan henkilöstö on ollut todella motivoitunutta. Hyvä yhteishenki takaa projektin onnistumisen ja se on näkynyt tässä hankkeessa”, SRV:n projektipäällikkö Mika Karell kertoo.

”Yhteistyö SRV:n kanssa on aina yhtä mutkatonta ja sujuvaa”, kiittelee Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Anne Tiainen. ”Uudishanke noudattaa vastuullisuusohjelmaamme, jonka yksi teemoista on nimenomaan hiilineutraalin kiinteistökannan tavoittelu”, jatkaa Tiainen.

”Pressi Smart Premises B- talo vahvistaa kiinteistösalkkuamme ja tuo lisää matalan hiilijalanjäljen kiinteistökantaa tarjoamaamme”, iloitsee Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n toimitusjohtaja Timo Valtonen. ”Tallberg omistaa jo alueella Pressi Smart Premises C -toimistorakennuksen sekä Vantaan Kehämyllyn osoitteessa Vantaankoskentie 14, joten läsnäolomme alueella vahvistuu. Uskomme alueen vetovoimaan ja olemme valmiina palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin tällä alueella”, jatkaa Valtonen.

Lisätiedot:
Mika Karell, projektipäällikkö, SRV, puh. 040 480 8781, mika.karell@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Anne Tiainen, kiinteistökehitysjohtaja, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, puh. 050 538 1573, anne.tiainen@tallberg.fi
Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, puh. 050 364 8737, timo.valtonen@tallberg.fi

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.


SRV – Elämäsi rakentaja