Toimitilat Tikkurilaan.jpg

SRV toteuttaa Spondan toimitilahankkeen Vantaan Tikkurilassa

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      09.11.2020    KLO 10.00

SRV toteuttaa Spondan toimitilahankkeen Vantaan Tikkurilassa

SRV ja Sponda Oy ovat allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen Vantaan Tikkurilassa Väritehtaankatu 8:ssa sijaitsevan toimisto- ja liiketilakokonaisuuden toisen vaiheen rakentamisesta. Rakentaminen alkaa marraskuussa 2020, valmistelevia töitä on jo aloitettu.

Kyseessä on Spondan Väritehtaankatu 8 -hankkeen toinen vaihe, jossa toteutetaan vuonna 2018 valmistuneen toimitalon yhteyteen uusi näyttävä noin 4 000 neliön lisärakennus. Kuusikerroksinen rakennus tulee pääosin lääkärikeskuksen käyttöön, ja lisäksi rakennukseen tulee toimisto-, liike- ja ravintolatilaa. Kohde valmistuu vuodenvaihteessa 2021-2022.

”Projektinjohtourakalla toteutettava liike- ja toimitilarakennus, jossa pääkäyttäjänä on terveydenhuoltoon erikoistunut toimija, soveltuu erinomaisesti SRV:n työkantaan ja vahvistaa asemaa terveydenhuollon tilojen ja liiketilojen toteuttajana. Rakennustyön ja työmaan logistiikan vaikutukset keskellä vilkasta Tikkurilan asemanseutua edellyttävät hyvää yhteistyökykyä niin työmaan toteuttajilta kuin ympäristöltäkin”, sanoo SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen.

Väritehtaankatu 8 sijoittuu Tikkurilan juna-aseman välittömään läheisyyteen. Tulevan toimistorakennuksen vieressä on myös Dixi-kauppakeskus monipuolisine palveluineen, bussiterminaali sekä runsaasti pysäköintitilaa.

”Lähdemme innolla toteuttamaan tätä keskeisellä sijainnilla olevaa hanketta SRV:n kanssa. Hankkeessa huomioidaan nykyaikaisen lääkäriaseman tavoitteet sekä hankkeen rajoitteet vilkkaassa ympäristössä”, sanoo Spondan projektipäällikkö Pasi Hämäläinen.

SRV:llä on aktiivinen rooli Tikkurilan kaupunkikeskuksen kehittäjänä. Parhaillaan SRV rakentaa alueella myös mittavaa asuinkorttelia Tikkurilan keskeisimmälle paikalle Vantaan kaupungintaloa vastapäätä, uuden kirkon kupeeseen.

Lisätiedot:
Saku Kosonen, yksikönjohtaja, p. 040 820 7228, saku.kosonen@srv.fi  
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, p. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi 

 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: ARKKITEHTISUUNNITTELU Sweco Architects Oy

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja