SRV_Kerava_Kauppakaari_1_havainnekuva_web.jpg

SRV toteuttaa Lääkärikeskus Aavalle ja Pikkujätille uudet tilat Keravan keskustaan

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE   27.6.2024 KLO 12.00

SRV toteuttaa Lääkärikeskus Aavalle ja Pikkujätille uudet tilat Keravan keskustaan

SRV ja kiinteistöyhtiö Kielo ovat allekirjoittaneet sopimuksen Keravalla osoitteessa Kauppakaari 15 sijaitsevan kiinteistön muutostöiden toteuttamisesta. Hanke toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana rakennuttajaa ja tulevia käyttäjiä osallistaen. Tilaus kirjataan kesäkuulle.

Hankkeessa 1989 rakennetun kiinteistön toimitiloihin tehdään nykyaikaisia tarpeita vastaavat muutostyöt. Muutostöiden myötä kohde ajanmukaistetaan vastaamaan erilaisten vuokralaisten tarpeita. Kiinteistön energiatehokkuutta parannetaan mm. lisäämällä ilmavesilämpöpumppu sekä uusimalla ikkunoita. Kiinteistö varustetaan nykyaikaisin automaatioratkaisuin ja tilojen sisäilmaluokkaa parannetaan.

Työt käynnistyvät kesällä 2024, ja hankkeen arvioidaan valmistuvan maaliskuussa 2025. Reilun 1000 neliön tiloihin kiinteistön päävuokralaiseksi ovat tulossa Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti. Tiloihin on suunniteltu laboratorion ja kuvantamisen tilat, toimenpidehuoneet sekä 31 vastaanottohuonetta

”Olemme uudistaneet Keravan keskustaa mittavasti viime vuosien aikana toteuttamalla kauppakeskus Karusellin sekä kauppakeskusta ympäröiviä asuinkortteleita. Nyt toteuttava projekti on luontainen jatkumo keskustan uudistamiselle ja lähdemme innolla toteuttamaan keskeisellä paikalla sijaitsevan kiinteistön muutostöitä”, kertoo SRV:n yksikönjohtaja Kimmo Hyry ja jatkaa: ”Viime vuonna valmistui vastaavanlainen muutostyöprojekti Helsingissä, kun toteutimme Allergiatalon ajanmukaistamisen. SRV:llä on erillinen pienkorjaushankkeiden tiimi juuri tämän tyyppisiä urakoita varten.”

”On hienoa jatkaa omalta osaltamme Keravan keskustan kehittämistä ja päivittää keskeisellä sijainnilla olevan kiinteistömme tilat vastaamaan nykypäivän tarpeita. Olemme tyytyväisiä saadessamme Lääkärikeskus Aavan ja Pikkujätin päävuokralaiseksi taloon, ja myös muiden tilojen vuokraus etenee vauhdilla”, kertoo Kielon toimitusjohtaja Hanna Rauhala.

Lääkärikeskus Aava on toiminut Keravalla vuodesta 1979 alkaen. Viime vuosina Aavan palvelut ovat kuitenkin olleet hajallaan Kauppakaari 1:n, Sampolan ja Terveyspuiston toimipisteissä.  Uusien tilojen myötä Aavan kaikki palvelut niin henkilö- kuin työterveysasiakkaille pääsevät taas yhteisiin tiloihin keskeiselle paikalle Keravan keskustaan. Yhteisen katon alle saadaan myös pikkusisar Pikkujätti, joka palauttaa lasten ja nuorten lääkäripalvelut takaisin Keravalle.

Lisätiedot:
Kimmo Hyry, yksikönjohtaja, SRV, puh. 0400 158 088, kimmo.hyry@srv.fi  

Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Hanna Rauhala, toimitusjohtaja, Kielo, puh. 0400 297 312, hanna.rauhala@brunswickrealestate.com
Lauri Purola, Talousjohtaja, Aava ja Pikkujätti, puh. 040 922 3050, lauri.purola@aava.fi

Tiedotteen liitteenä oleva havainnekuva: Arkkitehtipalvelu Oy

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi  

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 
Facebook   LinkedInX  Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja