As Oy Tampereen Kalevan Komuutti ja Piironki.jpg

SRV rakentaa United Bankersin kiinteistörahastolle kaksi vuokrataloa – Tampereen Kalevankulman kehittäminen jatkuu

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      30.11.2020    KLO 16.15

SRV rakentaa United Bankersin kiinteistörahastolle kaksi vuokrataloa – Tampereen Kalevankulman kehittäminen jatkuu

SRV ja Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen kahden vuokra-asuntokohteen ja pysäköintilaitoksen toteuttamisesta Kalevankulmassa, Kalevan kaupunginosassa. Kalevankulman kortteliin on suunnitteilla useita asuinkerrostaloja, kaksi pysäköintilaitosta ja liiketiloja. Nyt julkaistujen kohteiden rakentaminen aloitetaan keväällä 2021.

8-kerroksiseen As Oy Tampereen Kalevan Komuuttiin tulee 65 asuntoa sekä liiketilaa ja 12-kerroksiseen As Oy Tampereen Kalevan Piironkiin 84 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Lisäksi sopimus sisältää maanalaisen pysäköintihallin rakentamisen.

”Kalevankulma sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa, arvostetussa Kalevan kaupunginosassa. Sijainti on hyvien palvelujen ääressä ja rakenteilla olevan ratikan yhden pääpysäkin kohdalla. SRV:n ja United Bankersin yhteistyö vastaa hyvin kasvavaan asuntokysyntään”, sanoo SRV:n aluejohtaja Henri Sulankivi.

”Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt sijoittaa strategiansa mukaisesti laajasti suomalaisiin kiinteistökohteisiin. Tampereen Kalevan sijoituskohde on hyvä lisäys rahaston kiinteistösalkkuun. Sijoituskohteen lähipalvelut ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Haluamme myös kiittää SRV:tä hyvästä yhteistyöstä hankkeessa”, sanoo UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

SRV suunnittelee yhteensä yli 400 asunnon rakentamista Kalevankulmaan, ja näistä on tähän mennessä julkistettu sopimukset kolmen asuinkerrostalon rakentamisesta. Ensimmäisen kohteen rakentaminen alkaa tammikuussa 2021. Suunnitteilla on sekä vuokra-asuntoja että omaperusteista asuntotuotantoa. Parhaillaan ennakkomarkkinoinnissa on Tampereen Kalevan Divaani.

Omakehitteiset asuntokohteet ovat SRV:n kehittämiä hankkeita, jotka SRV myy sijoittajalle pääosin ennen rakentamisen aloittamista. Omaperusteisella hankkeella tarkoitetaan SRV:n itse kehittämää hanketta, jota ei rakentamisen aloituksen yhteydessä ole vielä myyty. Tällaisessa hankkeessa SRV kantaa sekä myynti- että rakentamisriskin, ja hanke tuloutuu kohteen valmistuttua ja asuntojen myynnin mukaan. SRV rakentaa asuntoja kasvaviin kaupunkikeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien läheisyyteen.

Lisätiedot:
Henri Sulankivi, aluejohtaja, p. 040 820 7228, henri.sulankivi@srv.fi
Johanna Ylitalo, viestintäpäällikkö, p. 040 510 8604, johanna.ylitalo@srv.fi
Perttu Hokkanen, salkunhoitaja UB Suomi Kiinteistöt, p. 0400 896 784, perttu.hokkanen@unitedbankers.fi

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: Aihio Arkkitehdit Oy, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja