BamaFreshCuts_Vantaa.JPG

SRV rakentaa Bama Fresh Cuts Oy:lle tuotantolaitoksen Vantaan Piispankylään

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      21.5.2021    KLO 15.15

SRV rakentaa Bama Fresh Cuts Oy:lle tuotantolaitoksen Vantaan Piispankylään

SRV ja Bama Fresh Cuts ovat allekirjoittaneet kokonaisvastuu-urakkasopimuksen elintarvikealan tuotantolaitoksen rakentamisesta Vantaan Piispankylään osoitteeseen Kisällintie 11. Rakentaminen käynnistyy elokuun lopussa maanrakennustöillä ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2022.

Rakennuksen tilat räätälöidään vastaamaan käyttäjän tarpeita ja toimintoja. Bama Fresh Cuts valmistaa syöntivalmiita salaatteja, vihanneksia ja hedelmiä kuluttajille sekä ammattikeittiöille. Rakennukseen toteutetaan elintarviketuotantoon sopivia lämpösäädeltyjä tiloja tuoreiden tuotteiden jatkojalostamista varten. Lisäksi tuotantolaitokseen toteutetaan toimisto- ja varastotilaa. Rakennuksen laajuus on noin 6000 bruttoneliömetriä.

”On hienoa päästä toteuttamaan uutta tuotantolaitosta Bama Fresh Cutsille. Hyödynnämme hankkeessa vahvaa osaamistamme elintarvikealan ja logistiikan tilojen kohteista. Viimeksi rakensimme vastaavanlaisia elintarviketuotannon toimitiloja juuri valmistuneeseen Vantaa Lumijälki -logistiikkakeskukseen", SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen kertoo.

”Olemme innoissamme tämän projektin käynnistämisestä! Uusi tuotantolaitos avaa meille hienoja mahdollisuuksia sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa. Hyödynnämme projektissa osaamistamme tuotantolaitoksistamme Suomesta ja Ruotsista, missä toimimme koko valmisruokatuotteiden alalla sekä kasviperäisten tuotteiden segmentissä”, kertoo Stefan Grahn, toimitusjohtaja Bama Nordicilta.

Lisätiedot:
Saku Kosonen, yksikönjohtaja, SRV, puh. 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi 
Anu Raatikainen, projektipäällikkö, SRV, puh. 040 036 4843, anu.raatikainen@srv.fi

Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto Design Team, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ladattavat kuvat