Pressi havainne sisäänkäynti.jpg

SRV myy Vantaankosken Pressin toisen toimistorakennuksen Julius Tallberg-Kiinteistöille

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     25.5.2021, KLO 09.30

SRV myy Vantaankosken Pressin toisen toimistorakennuksen Julius Tallberg-Kiinteistöille

SRV on tehnyt sopimuksen Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n kanssa Pressi Smart Premises -kokonaisuuden toisena rakennettavan B-talon myynnistä. Rakennustyöt Vantaankoskella käynnistyvät kesäkuussa ja uusi toimistorakennus valmistuu syksyllä 2022.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta. Valmistuvan rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5 200 m2. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää.

Pressi Smart Premises tarjoaa energiatehokasta ja monipuolista toimistotilaa sekä tiloja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan. Kaupan kohteena olevaan B-taloon sijoittuu kansainvälisiä yrityksiä, kuten Mercamer Oy.  Vuokrausaste on tällä hetkellä 60 prosenttia ja lopputiloista on useita neuvotteluja käynnissä.

”Kauppa tukee hienosti visiotamme kehittää Vantaankoskea tulevaisuuden yrityskeskukseksi. Lähdemme ilolla rakentamaan kohteen toista taloa, joka entisestään vahvistaa alueen hyvin käynnistynyttä yrityskeskustoimintaa. Ensimmäinen C-talo valmistui vuonna 2019, ja toiminta rakennuksessa on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Hanke istuu hienosti myös uuteen elinkaariviisaaseen strategiaamme. Kohteen suunnittelussa on panostettu siihen, että käyttäjä saa vastuulliset ja teknisesti laadukkaat tilat huippuluokan energiaratkaisuilla. Kiitämme Julius Tallbergin tiimiä tehokkaasta transaktioprosessista ja jatkamme innolla hyvää yhteistyötä”, kommentoi SRV:n transaktiojohtaja Tuomas Kokkila.

Pressin suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Tilat rakennetaan täyttämään LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty viitekehykseksi ja mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille.

”Pressin sijainti kehittyvällä alueella ja liikenteen solmukohdassa vahvistaa Tallbergin kiinteistöportfoliota ja luo erinomaiset olosuhteet palvella toimistoasiakkaitamme entistä paremmin uudessa kiinteistössä. Pressin energiatehokkuudella ja uusiutuvan energian hyödyntämisellä oli myös merkittävä painoarvo kaupan syntymisessä. Olemme havainneet, että nykyaikaisissa, energiatehokkaissa ja teknisesti hyvin toimivissa kiinteistöissä on myös tyytyväisimmät asiakkaat”, kertoo toimitusjohtaja Timo Valtonen Julius Tallberg-Kiinteistöistä.

Lisätiedot:

Tuomas Kokkila, transaktiojohtaja, SRV, p. 050 469 1822, tuomas.kokkila@srv.fi
Saku Kosonen, yksikönjohtaja, SRV, p. 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi

Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, p. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, p. 050 364 8737, timo.valtonen@tallberg.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Tietoa Finland Oy, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja