WARASTO FINLAND 3D.jpg

SRV myy Turun alueella toteutettavan logistiikkarakennuksen VVT:lle – vuokralaiseksi Warasto Finland

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      09.11.2021     KLO 09.00

SRV myy Turun alueella toteutettavan logistiikkarakennuksen VVT:lle – vuokralaiseksi Warasto Finland

SRV myy Turun alueella Liedossa sijaitsevan varasto- ja logistiikkarakennuksen VVT Kiinteistösijoituksen hallinnoimalle rahastolle. Kohde on kokonaan vuokrattu logistiikkaan ja varastointipalveluihin erikoistuneelle Warasto Finland Oy:lle. Rakentaminen käynnistyy maanrakennustöillä marraskuussa 2021 ja uudet tilat valmistuvat helmikuussa 2023.

”SRV:llä on pitkät perinteet logistiikkatilojen rakentamisesta ympäri Suomen – nyt toteutettava hanke on erinomainen esimerkki vahvasta logistiikka-alan hankekehitysosaamisestamme, missä kohdetta on kehitetty yhdessä vuokralaisen ja sijoittajan kanssa projektin alusta lähtien”, toteaa SRV:n Alueyksiköiden hankekehityksen myyntijohtaja Ari Niemelä.

Uudisrakennuksen kokonaisala on noin 14 000 neliömetriä. Rakennukseen tulee myös elintarvikkeiden logistiikkaa varten lämpösäädeltyä tilaa alustavasti noin 2 200 neliömetriä. Uudisrakennuksen suunnittelussa on huomioitu kestävät energiaratkaisut. Kohde lämmitetään maalämmöllä ja rakennukseen tehdään varaus aurinkosähköjärjestelmälle. Uudisrakennukselle tavoitellaan Very Good-tasoista BREEAM-ympäristösertifikaattia.

”VVT:n kakkosrahasto perustettiin aiemmin tänä vuonna ja tiimimme on tehnyt kovasti työtä rahaston ensimmäisten sijoituskohteiden hankkimiseksi. On hienoa saada rahastoon modernit logistiikkastandardit täyttävä kiinteistö voimakkaasti kehittyvällä ja logistisesti erinomaisella sijainnilla Liedossa. Suunnitteluratkaisuissa on huomioitu meille tärkeät ympäristötehokkuus sekä rakennuksen laajennusmahdollisuudet”, kertoo VVT Kiinteistösijoituksen toimitusjohtaja Jan Olin.

”Alusta alkaen logistiikan tarpeisiin suunniteltu rakennus mahdollistaa asiakkaillemme ja meille huippuolosuhteet ja vieläpä ympäristöystävällisesti. Tarkoituksemme on jatkossakin kehittää toimintaa ja tarjota koko logistiikan valikoima yrityksen perustarpeista pakkaslogistiikkaan asti. Uudet tilat mahdollistavat kasvun yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pystymme nyt laajentamaan asiakaskuntaamme logistiikan kokoluokasta riippumatta”, kertovat Warasto Finland Oy:n yrittäjät Santtu Jokela ja Kim Sjöholm.

Nyt toteutettava kohde on SRV:n omakehitteinen toimitilahanke, jossa SRV myy kohteen sijoittajalle ennen rakentamisen aloittamista. Vastaavia omakehitteisiä hankkeita on toteutettu esimerkiksi Vantaankoskella, jonne ovat rakentuneet logistiikkakeskus Lumijälki 2 Sagaxille, HUS:n logistiikkakeskus sekä logistiikkaa ja toimitiloja yhdistävän Pressi.

Lisätiedot:

Ari Niemelä, myyntijohtaja, Alueyksiköt, SRV, puh. 040 590 3852, ari.niemela@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Jan Olin, toimitusjohtaja, VVT Kiinteistösijoitus, puh. 050 420 1170, jan.olin@vvtkiinteistosijoitus.fi
Kim Sjöholm, yrittäjä, Warasto Finland Oy, puh 050 589 9885, kim.sjoholm@warasto.fi

 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto Design Team Oy, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ladattavat kuvat