Rakenteilla olevassa Kalasataman asuintornissa Majakassa on sattunut vesivahinko

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     21.2.2019    KLO 17.30

Rakenteilla olevassa Kalasataman asuintornissa Majakassa on sattunut vesivahinko

REDIn Majakassa on sattunut aamuyöllä 21.2. vesivahinko, joka johtui väliaikaisen rakennustöitä palvelevan vesijohdon rikkoutumisesta kerroksessa 32. Tästä kerroksesta vesi on valunut alaspäin. Vahinko on havaittu vartijan toimesta klo 3.00. Vahinko on laajuudeltaan merkittävä ja sillä tulee olemaan valitettavasti vaikutusta valmistumisaikatauluun. 

Akuutteihin toimenpiteisiin on ryhdytty heti. SRV teettää ulkopuolisella alan asiantuntijalla kosteuskartoituksen, jonka pohjalta korjausten laajuus ja aikataulu selviävät. Tiedotamme asukkaita sitä mukaa, kun tiedämme asiasta enemmän. Korjaustöiden avulla SRV pitää huolen siitä, että asukkaat saavat laadukkaan ja rakenteiltaan terveen kodin.

Kartoitamme tilannetta yhdessä vakuutusyhtiön kanssa. Ikävä tilanne ei aiheuta asunnonostajille lisäkustannuksia. Rakennustyömailla on rakennustyövakuutus tällaisia yllättäviä vahinkoja varten.

”Vesivahinko on todella ikävä takaisku. Kaikki sympatiamme ovat muuttoa odottavien majakkalaisten puolella. Nyt keskitämme voimamme siihen, että kaikki vesivahingon aiheuttamat vauriot korjataan ja asukkaat saavat rakenteiltaan terveen ja turvallisen kodin”, lupaa SRV:n asuntoliiketoiminnan johtaja Antero Nuutinen.

Lisätietoja:
Antero Nuutinen, Johtaja, asunnot ja alueyksiköt, puh. 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi 

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja