Kalasataman tornit asumisen palveluineen nousevat: Loiston myynti alkaa

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     15.2.2019, KLO 13.30

Kalasataman tornit asumisen palveluineen nousevat: Loiston myynti alkaa

SRV rakentaa modernia uutta kaupunkikeskusta Helsingin Kalasatamassa. Kesällä valmistuvan Majakan naapuriin rakennetaan asuintorni Loisto, jonka myynti alkaa nyt. Arkea helpottavat palvelut ja sujuvat yhteydet säästävät aikaa ja luovat kokonaan uutta asumisen kulttuuria. Loistossa yhdistyy kodin rauha ylhäällä tornissa, monipuoliset yhteiskäyttötilat ja kaupunkielämän syke.

Oma aulapalvelu, kodin siivous ja muut talon lisäpalvelut helpottavat arkea ja tuovat siihen ripauksen luksusta. Loisto tarjoaa asukkailleen mykistävät maisemat, sillä Loisto sijoittuu aivan REDIn itäkärkeen tarjoten upeita maisemia eri ilmansuuntiin. Maisema avautuu etelään Katajanokan ylitse Suomenlinnaan ja avomerelle, lännessä tavoitat kantakaupungin, pohjoisessa Vanhankaupunginlahden ja idässä katse kantaa kauas yli vehreän Kulosaaren.

”Helsinki on aimo askeleen lähempänä maailman johtavia metropoleja, kun SRV:n rakentamat Kalasataman kahdeksan tornia valmistuvat”, SRV:n Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen linjaa. Kalasataman tornit ovat uudenlainen tapa asua ja työskennellä Suomessa. Tornit tarkoittavat uusia asumisen palveluita, ainutlaatuisia maisemia meren äärellä, uudenlaista kaupunkielämää ja elävää kaupunkikulttuuria.

Kalasataman tornien sijainti liikenteen solmukohdassa tekee liikkumisen sujuvaksi. Kotiin Kalasatamaan pääsee helposti metrolla. REDIn pysäköintihallissa on pysäköintitilat 2000 autolle ja yli 200 sähköauton latauspistettä. Kauppa- ja elämyskeskus REDIn monipuoliset palvelut ovat vain hissimatkan päässä. Muutamassa minuutissa pääsee kävellen Mustikkamaalle ja Korkeasaareen.

Asuintorniin tulee 32 kerrosta ja 249 huoneistoa ja se nousee 124 metrin korkeuteen merenpinnasta. Loiston asukkaiden käytössä ovat monipuoliset yhteistilat, kuten kuntoilutila ja vierashuone, sekä kaupungin kattojen yllä 30. kerroksessa sijaitsevat klubitila, saunaosasto ja kattoterassi. Helsingin REDIn Loisto rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

”Ensimmäinen asuintorni Majakka palveluineen on herättänyt valtavasti kiinnostusta ja sen asunnoista on enää vapaana vain muutamia. Majakka toivottaa asukkaat tervetulleiksi uusiin koteihinsa kesällä 2019”, Nuutinen kertoo. ”Loiston asunnoista on varattu jo yli puolet ennen myynnin aloitusta”.

”Urbaani asuminen merkitsee sitä, että kaikki toimii, kaikki on lähellä ja kaikkialle pääsee helposti. Kalasataman tornit ovat toistaiseksi ainoa mahdollisuus päästä asumaan oikeaan pilvenpiirtäjään Suomessa”, Nuutinen summaa.

Lisätietoja:

Antero Nuutinen, johtaja, asuntorakentaminen, SRV, 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi

Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi

REDI ja Kalasataman tornit lyhyesti:

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama hanke muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Kauppakeskus REDI ja pysäköintilaitos avasivat ovensa syyskuussa 2018. Ensimmäisenä valmistuvaan tornitaloon, Majakkaan, asukkaat pääsevät muuttamaan kesällä 2019.

Kaikkiaan Kalasataman torneihin valmistuu tulevina vuosina lähes 2 000 kotia sekä toimisto- ja huoneistohotellitilaa noin 10 000 huoneistoneliömetriä. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä.

www.redi.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram