Jukka Aaltonen SRV:n Lounais-Suomen alueyksikön johtajaksi

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      2.6.2023   KLO 12.00

Jukka Aaltonen SRV:n Lounais-Suomen alueyksikön johtajaksi

Jukka Aaltonen, 61, on nimitetty SRV:n Lounais-Suomen alueyksikön johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 2.6.2023. Aaltosella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalan johtotehtävistä. Hän on toiminut mm. Lounais-Suomen kiinteistökehitysjohtajana Lujatalo Oy:ssä, Jatke Länsi-Suomen toimitusjohtajana ja aluejohtajana Lemminkäinen Talo Oy:ssä.

Lisätietoja:
Hannu Lokka, johtaja, strateginen hankekehitys, puh. 0400 454 342, hannu.lokka@srv.fi  

Jakelu:

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 770,1 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 800 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja