HERO2Korjausrakentamisenpalvelut

Korjausrakentamisen palvelut

Korjausrakentamista elinkaariviisaasti

Kun kiinteistö tarvitsee mittavaa korjausta tai käyttötarkoituksen muutosta, voidaan kiinteistö peruskorjaamalla vastaamaan nykytarpeita. Uudistamalla sisätilat ja rakennuksen talotekniikan voidaan merkittävästi parantaa energiatehokkuutta, madaltaa hiilijalanjälkeä sekä pidentää rakennuksen käyttöikää ja elinkaarta. 

Ratkaisumme korjausrakentamisen haasteisiin

Korjausrakentamisessa suunnittelun laatu, taso ja oikea-aikaisuus korostuu. Suunnittelun pitää olla heti toteutuskelpoista ja sen pitää sisältää vaihtoehtovertailut. Tarpeenmukaisia suunnitelmia oikeaan tasoon, jotta kustannukset saadaan määriteltyä luotettavasti.

Jokaisen vaiheen aikataulutus ja eri kiinteistön osien vaiheistus vaatii korjausrakentamisen syväosaamista. Purkuvaiheen pitää olla tehokas ja nopea.

Talotekniikan merkitys korjausrakentamisessa korostuu, sillä sen sovittaminen vanhoihin rakenteisiin vaatii erityisosaamista, jota tiimiltämme löytyy

Kustannusten määrittely on läpinäkyvämpää, todenmukaisempaa ja avoimempaa. Tarkempi tavoitekustannus rakentamispäätöksen jälkeen.

Energiaratkaisujen suunnittelu vaatii erityisosaamista, jotta energian käyttökuluja saadaan pienennettyä.

Vaativat peruskorjaushankkeet sekä käyttötarkoituksen muutokset

Yhdessä asiakkaan kanssa kehitämme kiinteistöstä uuden kokonaisuuden, joka palvelee tulevia käyttäjiään ja lisää arvoa omistajilleen. Tuomme saneeraus- ja peruskorjaushankkeisiin kokemuksemme useista vaativista kohteista sekä talotekniikkaosaamisemme suunnittelusta toteutukseen. Toteutamme peruskorjaukset ja käyttötarkoituksen muutokset niin suuriin kuin pienempiinkin hankkeisiin.

Ota yhteyttä

Jouni Forsman

Jouni Forsman

Johtaja, Toimitilat pääkaupunkiseutu

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Kaikki referenssit
Kansallisteatteri

Suomen Kansallisteatteri

Kunnostamme Kansallisteatterin uuden osan tavalla, joka mahdollistaa täysin uudet teatterintekemisen muodot yli genrerajojen. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kansallisteatterin edustajien kanssa niin kutsutulla kärkihankeallianssimallilla.

Lue lisää kohteesta