Harjoitteluhaku

Harjoittelijat ovat merkittävä osa työyhteisöämme. Haluamme taata turvallisen, ammatillisesti kehittävän ja näkökulmia antavan harjoittelujakson opintojesi tueksi. Mitä sinä toivot harjoittelultasi?

Rakenna haluamasi tulevaisuus SRV:llä

Harjoittelijana SRV:llä pääset työskentelemään merkittäviin projekteihin osana ammattitaitoista työyhteisöämme. Meille on tärkeää, että voit käyttää vahvuuksiasi, kantaa itsellesi sopivan määrän vastuuta ja kulkea kohti omia tavoitteitasi. ​

Vuoden 2023 harjoittelijahakumme on päättynyt. 

Seuraavan kerran palaamme harjoitteluhakuun loppuvuodesta 2023.

Meihin ja harjoittelupaikkoihimme voit tutustua näiltä harjoittelijasivuilta lisää.

Millainen olemme harjoittelupaikkana?

Millainen olemme harjoittelupaikkana?

Kutsumme tapaamme ajatella elinkaariviisaudeksi. Se ohjaa toimintaamme koko rakentamisen ketjussa, mutta myös työyhteisönä ja työnantajana. Olemme työnantajana mukana erilaisissa elämän vaiheissa, myös nuorten ja uransa alussa olevien harjoittelijoiden osalta.

Harjoittelijoille haluamme taata:
- Perehdytyksen ja parhaan mahdollisen alun työelämään
- Työyhteisön, joka tukee kehitystä ja ottaa osaksi porukkaa
- Tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön, jossa kaikki voivat osallistua ja vaikuttaa
- Riittävästi vastuuta riittävällä tuella
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä kohti omia tavoitteita.

Millaisia tehtäviä harjoittelijamme tekevät?

Millaisia tehtäviä harjoittelijamme tekevät?

Toimimme laajasti erilaisissa hankkeissa ja harjoittelijoita löytyykin lähes jokaiselta toimintamme osa-alueelta. Työllistämme kattavasti nuoria osaajia niin infrarakentamisen, talotekniikan, korjausrakentamisen kuin uudistuotannon parissa. Lisätietoa harjoittelijatehtävien sisällöistä, vaatimuksista ja mahdollisuuksista löydät tehtäväkuvauksista!

Harjoittelijoidemme työtehtävät

Mitä toivomme harjoittelijoiltamme?

Harjoittelijaohjelmamme on tarkoitettu pääsääntöisesti rakennusalan korkeakoulutetuille. Lisäksi harjoittelijaohjelmaamme sisältyvät harjoittelijapestit myös muissa korkeakouluopintoja vastaavissa harjoittelutehtävissä, esimerkiksi talouden tai kehityksen tehtävien parissa.

Kesätyöt SRV:llä on tarkoitettu ei-korkeakoulutetuille tai ei korkeakoulutustaan vastaavia työtehtäviä tekeville opiskelijoille.

Haluamme olla työyhteisönä joustava, tasa-arvoinen, yhteistyöhön innostava ja kunnianhimoinen. Arvostamme hyvinvointia ja meillä voi lähestyä työkavereita tittelistä riippumatta. Toivommekin joukkoomme samankaltaisia henkilöitä, myös harjoittelijoista!

Emme odota, että osaat harjoittelijana työtehtäviäsi täydellisesti tai tietäisit kaikkea tarvittavaa. Arvostamme halua oppia ja pyrkimystä onnistua, sitkeyttä ratkaisujen hakemiseen sekä kysymisen ja kuuntelemisen taitoa. Meillä saa ja pitää asettaa aina terveys ja turvallisuus etusijalle. Toivomme työkavereiksemme henkilöitä, jotka innostavat, kannustavat ja saavat ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen. Toivomme kiinnostusta elinkaariviisauteen sekä halua nähdä oma tulevaisuutensa ja urapolkunsa jo hieman pidemmälle.

Toimimme laajasti ympäri Suomen. Harjoittelijatehtäviä tarjotaan aina paikkakuntakohtaisesti ja hankekohtaisesti. Työmaatehtävät edellyttävät liikkumisvalmiutta kyseiselle työmaalle. Toimistotehtävät tapahtuvat pitkälti pääkonttoriltamme Espoon Perkkaalta. Työyhteisössämme on käytössä hybridityön malli, jota sovellamme osittain toimistolla työskentelevien harjoittelijoiden tehtäviin.

Kuinka harjoittelijarekrytointimme toimii?

Haemme meille harjoittelijoita keskitetysti joulu-helmikuu välisenä aikana.

Harjoittelijarekrytointimme tapahtuu yhteistyössä HR-tiimimme ja esihenkilöidemme kanssa. Rekrytoinnista päävastuussa on HR –tiimi.

Harjoittelijahakumme toteutetaan rekrytointijärjestelmämme kautta. Kun jätät harjoittelijahakemuksen järjestelmään, saat sähköpostiisi vahvistuksen ja muokkauslinkin. Voit muokata hakemustasi tarvittaessa.

Ensimmäisenä HR -tiimimme ottaa hakemuksesi käsittelyyn ja saat tästä tiedon sähköpostiisi. Käymme ensin läpi osaamistasi, taustaasi ja koulutustasi sekä toiveet ja tavoitteet harjoittelulle. Tämän perusteella siirrämme hakemuksesi eteenpäin rekrytoivalle esihenkilölle.

Rekrytoiva esihenkilö valitaan sen mukaan, mitä olet itse hakemuksessa mahdollisesti toivonut (esimerkiksi asunto- tai toimitilarakentaminen) ja millainen tarve liiketoiminnassamme on harjoittelijoille. Rekrytoiva esihenkilö tutustuu hakemukseen tarkemmin ja mikäli kokee sinut potentiaaliseksi hakijaksi, kutsuu haastatteluun. Haastattelut voidaan toteuttaa joko paikanpäällä tai etäyhteyksin.

Mikäli haluamme sinulta hakemuksen käsittelyn aikana lisätietoja, viestit tulevat hakujärjestelmämme kautta tai esihenkilömme ovat yhteydessä puhelimitse.

Mikäli harjoittelijahausta herää jotain kysyttävää, pyrithän ensisijaisesti löytämään vastauksen näiltä harjoittelijasivuilta. Tarvittaessa olethan yhteydessä vain sähköpostitse, osoitteeseen rekry(at)srv.fi.