Harjoitteluhaku

SRV:n harjoitteluhaku on tarkoitettu rakennusalan amk- ja yliopisto-opiskelijoille. Etsimme vuosittain harjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun sekä Turun alueyksiköiden työmaille.

Rakenna haluamasi tulevaisuus SRV:llä

Meillä pääset tekemään monipuolista ja vastuullista työtä kollegoiden ja esimiesten tukemana. Olet mukana kehittämässä rakennettua ympäristöä siten, että ihmiset ja ympäristö voivat hyvin. Löydät itsesi myös uraauurtavien projektien ympäröimänä: Kalasataman pilvenpiirtäjien, Laakson yhteissairaalan ja puurakenteisen Helsingin luonnontiedelukion sekä Tampereen Kannen ja Areenan kaltaisiin vaativiin kohteisiin et pääse mukaan muualla. Näitä me teemme ja meillä on tarjota osaamista, jolle on taatusti kysyntää.

Minkälaisen tulevaisuuden sinä haluat rakentaa itsellesi ja ympäristöllesi?

Meillä koet parhaat projektit, kestävän rakentamisen, työn monipuolisuuden ja kollegoiden tuen.

Kesän 2022 harjoitteluhaku on päättynyt. 

Harjoittelijapalautteista poimittua

Harjoittelijapalautteista poimittua

”Oli todella kiva kesä! Toivottavasti pääsee jatkossakin yhtä hyviin hommiin :D ”

”Vastaava työnjohtaja ja työpäällikkö tekivät minulle heti saapuessani selväksi, että olipa asia mikä tahansa, he auttavat ja neuvovat siinä mielellään, vaikka kiireisiä ovatkin.”

”Tunnen rakennustyömaan ympäristönä paremmin, ja koen siitä olevan hyötyä opiskeluissa tulevaisuudessa. Opin paljon seuraamalla rakennusmestareiden ja urakoitsijoiden työntekoa.”

Miksi SRV:lle harjoitteluun?

Miksi SRV:lle harjoitteluun?

Meillä harjoittelussa edetään yksilöllisesti mutta ripeästi ja tehtäväsi muuttuvat käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti. Osaamisesi kehittyessä roolisi voi muuttua haalariharjoittelijasta esimerkiksi työnjohtoharjoittelijaksi jopa muutamassa viikossa harjoittelun alkamisesta. Monet yrityksemme johtotehtävissä nyt työskentelevistä huippuosaajista ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijana. Tähän porukkaan kannattaa liittyä!

Haemme harjoittelijoita vuosittain eri tehtäviin

Haemme harjoittelijoita vuosittain eri tehtäviin

- Haalariharjoittelu
- Työnjohtoharjoittelu
- Insinööriharjoittelu
- Talotekniikan harjoittelu
- Kehitysinsinööriharjoittelu
- Rakennuttajainsinööriharjoittelu

Tutustu tarkemmin harjoitteluihimme