Harjoitteluhaku

SRV:n harjoitteluhaku on tarkoitettu rakennusalan amk- ja yliopisto-opiskelijoille. Etsimme vuosittain harjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun sekä Turun alueyksiköiden työmaille.

SRV:n harjoitteluhaku. 

SRV:n harjoitteluhaku on tarkoitettu rakennusalan amk- ja yliopisto-opiskelijoille. Etsimme vuosittain harjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun sekä Turun alueyksiköiden työmaille. Kesän 2021 harjoitteluhaku on jo päättynyt.

Mitä SRV:n kesäharjoittelijat tekevät?

Meillä harjoittelussa edetään yksilöllisesti mutta ripeästi ja tehtävästi muuttuvat käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti. Osaamisesi kehittyessä roolisi voi muuttua haalariharjoittelijasta esimerkiksi työnjohtoharjoittelijaksi jopa muutamassa viikossa harjoittelun alkamisesta. Monet yrityksemme johtotehtävissä nyt työskentelevistä huippuosaajista ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijana. Tähän porukkaan kannattaa liittyä!

Haemme harjoittelijoita vuosittain näihin tehtäviin:

HAALARIHARJOITTELU

Haalariharjoittelijana pääset vetämään haalarit jalkaan ja tutustumaan työmaa-arkeen ottaen osaa rakennustyöntekijän perustehtäviin, kuten esimerkiksi tavaroiden siirtoon ja rakennussiivoukseen. Pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka opastaa sinua rakennustyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin.

Hae haalariharjoitteluun, jos olet rakennusalan ensimmäisen vuoden opiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, eikä sinulla ole vielä kokemusta rakennustyömaalta. Olet aktiivinen ja toimeen tarttuva.

TYÖNJOHTOHARJOITTELU

Työnjohtoharjoittelijana tutustut rakennustyön johtamiseen ja voit saada itsenäistä vastuuta oman aliurakan valvonnasta. Harjoittelussa hoidat päivittäistä työnjohtoa oman vastuualueesi osalta ja osallistut sovitussa laajuudessa työmaatoteutuksen suunnitteluun yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Työnjohtoharjoitteluun voit hakea, kun olet jo aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla. Olet kiinnostunut työn- ja ihmisten johtamisesta. Haluat omalta osaltasi edistää koko rakennusprojektin valmistumista ajallaan ja budjetin mukaisesti.

INSINÖÖRIHARJOITTELU

Insinööriharjoittelijana työskentelet rakennusprojektissa osana projektitiimiä. Kunkin harjoittelijan rooli ja tehtävät muotoutuvat yksilöllisesti projektin luonteen mukaan. Insinööriharjoittelijan tehtävät koostuvat pääasiassa projektin ohjaukseen ja dokumentaation laadintaan liittyvistä tehtävistä. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi aikataulusuunnittelu ja -seuranta tai kustannusseuranta.

Insinööriharjoitteluun voit hakea, kun rakennusalan opintosi ovat edenneet jo pari vuotta. Olet jo aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla esim. haalariharjoittelijana. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti.

TALOTEKNIIKAN HARJOITTELU

Talotekniikan harjoittelijana työskentelet joko rakennusprojektissa osana projektitiimiä, jolloin rooli ja tehtävät muotoutuvat yksilöllisesti projektin luonteen mukaan, tai talotekniikkayksikön pääkonttorin tehtävissä. Tehtäväsi liittyvät taloteknisten urakoiden ohjaukseen ja dokumentaation laadintaan ja niihin voi kuulua esimerkiksi aikataulusuunnittelu ja –seuranta, kustannuslaskenta tai hankintojen valmistelu.

Talotekniikan harjoitteluun voit hakea, kun opiskelet talotekniikkaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Talotekniikan opintosi ovat hyvässä vauhdissa. Sinulla on jo kokemusta rakennustyömaalta esim. haalariharjoittelijana. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti.

KEHITYSINSINÖÖRIHARJOITTELU

Kehitysinsinööriharjoittelijana työskentelet osana HSEQ- tai toiminnan kehitystiimiä Espoossa. Vahvuudeksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lean-ajattelusta, lean-rakentamisesta tai muista yhteistoiminnallista toimintatavoista. Olet analyyttinen ja innostunut toiminnan ja prosessien kehittämisestä.

Insinööriharjoitteluun voit hakea, kun rakennusalan opintosi yliopistossa ovat jo loppusuoralla. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisista rakennustuotannon tehtävistä, mukaan lukien haalariharjoittelu, sekä mahdollisesti työskennellä SRV:llä joskus aikaisemmin. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet erinomaisesti toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIHARJOITTELU

Rakennuttajainsinööriharjoittelijana työskentelet osana pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen rakennuttamisen ja hankekehityksen tiimiä Espoossa. Toimit yhden tai useamman rakennuttajapäällikön oikeana kätenä, avustat hankkeiden suunnittelun ohjauksessa sekä osallistut yksikön kehitysprojekteihin. Vahvuudeksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta asuntorakentamisen tuotannon tai projektinjohdon tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että omaat innokkaan, oma-aloitteisen asenteen ja haluat oppia uutta. Olet motivoitunut ja innostunut kasvamaan asuntorakentamisen ammattilaiseksi, elämäsi mittaiseen seikkailuun!

Voit hakea rakennuttajainsinööriharjoitteluun, kun rakennusalan opintosi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa ovat jo loppusuoralla. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisista rakennustuotannon tehtävistä, mukaan lukien haalariharjoittelusta työmaalla. Olet mahdollisesti työskennellyt muissa tehtävissä SRV:llä tai toisessa rakennusyhtiössä joskus aikaisemmin. Olet aktiivinen ja järjestelmällinen sekä osaat työskennellä tehokkaasti itsenäisesti ja tiimeissä. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joiden ansiosta tulet erinomaisesti toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa.

Miksi SRV:lle harjoitteluun?

Miksi SRV:lle harjoitteluun?

SRV on rakennusalan teknisen kehityksen kärjessä. Olemme korkean rakentamisen asiantuntijoita ja myös muut tavallista vaativammat kohteet ovat meidän ominta alaamme. Helsingin Kalasataman pilvenpiirtäjät, Tampereen Kansi ja Areena sekä useat sairaalat ja oppimiskeskushankkeet. Näitä me teemme ja tämän me osaamme.
Vaativan puurakentamisen osaajia kysytään tulevaisuudessa ja meillähän nekin syntyvät. Helsingin Jätkäsaareen nouseva Wood City on koko maamme puurakentamisen kärkihanke ja suomalais- venäläinen koulu nousee puusta parasta aikaa Helsingin Maununnevalle. Meillä on siis tarjota osaamista, jolle on taatusti kysyntää.

Tutustu Pauluksen tarinaan