Avoimet työpaikat

Rakennetaan yhdessä kestävämpi kaupunki. Tule töihin SRV:lle.

Mitä kuuluu, rakennusalan ammattilainen? Millaisen huomisen rakennamme? Me uskomme, että kestävästi ja kuunnellen tehty rakentaminen voi muuttaa elämää ja ympäristöä paremmaksi.

Tulevaisuuteen vaikuttavat päätökset tehdään nyt. Tule töihin SRV:lle.

Meidät tunnetaan haastavista hankkeistamme: Helsingin Kalasataman tornit ja Laakson yhteissairaala,  Tampereen Kansi ja Areena sekä Jyväskylän Woodspinin kuitutehdas.

Avoimet työpaikat

Kuvaus Sulkeutuu Sijainti
Tätä me rakennamme

Tätä me rakennamme

Meillä on tällä hetkellä 64 aktiivista työmaata. Kurkkaa, mitä kaikkea meillä on rakenteilla.

Tutustu työmaihimme
Elias rakentaa Helsingin uutta silhuettia Kalasatamassa

Elias rakentaa Helsingin uutta silhuettia Kalasatamassa

Elias Kinnunen on työskennellyt SRV:llä työnjohtajana vuoden 2016 alusta. Sinä aikana hän on todistanut aitiopaikalta Kalasataman tornien rakentumista. Rakentamisen huippupaikalla pääsee vaikuttamaan.

Lue Eliaksen urapolusta
Haluamme, että voit hyvin

Haluamme, että voit hyvin

Haluamme pitää huolta henkilöstömme työkyvystä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen – tarjoamme erilaisia koulutuksia ja mahdollisuuksia oppia työn lomassa. Saat meillä myös puhelin- ja lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä tehtävänkuvasta riippuen myös autoedun. Kannustamme SRV:läisiä liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnista Smartum-edun avulla. Lisäksi SRV:n oma harrastuskerho SRV Viihdytys tarjoaa mahdollisuuksia lajikokeiluihin ja kulttuurielämyksiin yhdessä työkavereiden kanssa. SRVläisenä käytössäsi on myös Terveystalon työterveyspalvelut ja SRV:n vapaa-ajan huoneistot sekä lomamökit.

Kumppaniksi SRV:lle?

Kumppaniksi SRV:lle?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia ja vastuullisia urakoitsijoita ja materiaalitoimittajia, jotka jakavat arvomme sekä haluavat mukaan osaksi menestystarinaamme.

Jos haluat työskennellä kanssamme, ilmoita yrityksesi SRV:n sähköiseen Toimittajarekisteriin. Toimittajarekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Aleksandra.Smolarczyk@srv.fi.

SRV:n toimittajarekisteri

Olemme Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, rakennusalan kehittäjä ja uudistaja.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Tehtävämme on rakentaa yhdessä kumppaneidemme kanssa perustaa onnelliselle elämälle ja kestävälle yhteiskunnalle elinkaariviisailla rakennetun ympäristön ratkaisuilla. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston. SRV – Elämäsi rakentaja

960

Noin tuhat SRV:läistä

75

% työskentelee ja johtaa työmailla

25

% toimistotyössä konttorilla

64

rakenteilla olevaa työmaata

Turvataustaryhmä työmaiden turvallisuustyön tukena jo 20 vuotta

Turvataustaryhmä työmaiden turvallisuustyön tukena jo 20 vuotta

SRV:llä on yhtenä turvallisuuden hallinnan vakiomenettelynä käytössä turvataustaryhmä, jonka tarkoitus on vastata työmaan turvallisuustavoitteisiin ja tilaajan turvallisuusvaatimuksiin.

Lue turvataustaryhmän toiminnasta
Yhdessä harmaa talous kuriin

Yhdessä harmaa talous kuriin

SRV torjuu aktiivisesti harmaata taloutta ja talousrikollisuutta. Torjunnan kulmakiviä ovat panostus kumppaniverkoston valintaan, neljä kertaa vuodessa järjestettävät harmaan talouden torjuntapäivät sekä tiivis viranomaisyhteistyö.

Lue miten torjumme harmaata taloutta

Uratarinat