Vastuulliseksi suunniteltu

Pressi Smart Premises tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata vastuulliset toimitilat, vain kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemasta. Uusimmat energiatehokkuusmenetelmät, loistavat liikenneyhteydet ja moderni tilatekniikka. Kohteen suunnittelussa on panostettu siihen, että käyttäjä saa teknisesti laadukkaat tilat huippuluokan energiakiinteistössä, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin. B-talon rakentaminen on alkanut ja se valmistuu 10/2022. Kysy vuokrattavista toimistiloista.

Yrityksesi voi monin tavoin tehdä vastuullisia valintoja, mutta toimitilojen kohdalla käyttäjän voi olla vaikea vaikuttaa, ellei kiinteistöä ole alusta lähtien suunniteltu vastuulliseksi. Pressi Smart Premises tarjoaa kuitenkin yrityksellesi nyt entistä helpomman ja mukavamman vaihtoehdon, sillä me SRV:llä olemme huolehtineet kohteen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Pressissä käyttäjä saa lisäksi kaiken oleellisen lounasravintolasta alkaen ja tilat rakennetaan ja suunnitellaan käyttäjälähtöisesti ammattilaisten toimesta sinun yrityksesi päivittäiseen toimintaan sopiviksi. Vastuullisesti mutta viihtyen – Pressi

Previous
Next
  • OsoiteUutistie 3, Vantaankoski
  • ValmistumisvuosiC-talo 2019 (täynnä), B-talo syksy -22
  • TilaC-talo valmis ja täynnä, B-talo rakenteilla ja vuokrattavana, A-talo suunnitteilla
  • TilatyyppiToimisto, Varasto, Tuotantotila
  • PalvelutLounasravintola, pihapysäköinti, pyöräparkki ja -suihkutilat, sähköautojen paikat, sähköinen ilmoittautuminen
  • PaikkakuntaVantaa

Vuokrattavat toimitilat

B-talo4Toimisto1011 m²2022 syksy
B-talo3Toimisto658 m²2022 syksy
B-talo4Toimisto653 m²2022 syksy
B-talo4Toimisto357 m²2022 syksy
B-talo3Toimisto309 m²2022 syksy
B-talo4Toimisto175 m²2022 syksy
A-talo5Toimisto, Tuotantotila, Varasto170-5000 m²2023

Kurkista valmistuneeseen toimistotilaan

Oheisesta linkistä voit käydä katsomassa, miltä Pressin muuttovalmiissa tiloissa näyttää
>>  PRESSI 360 esittely, 357 m²  ja 608 m² toimistot

Tutustu Pressin energiankulutukseen

Linkistä näet miten paljon Pressissä on ostettu sähköä ja tuotettua uusiutuvaa energiaa.

>> Pressin energiankulutus

Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen C-talo valmistui keväällä 2019. Tämä rakennus on jo täynnä. B-talon rakentaminen on aloitettu ja se valmistuu syksyllä 2022. Siellä on vielä vuokrattavia tiloja. Kokonaisuudessaan Pressiin tulee reilut 15 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Pressi tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin. Vuokralaisten vieraita varten kiinteistössä on sähköinen ilmoittautuminen, jonka avulla isäntä tai emäntä saa viestin kiinteistölle saapuneesta vierailijasta nopeasti ja vaivattomasti.

Joustavasti erilaisia tiloja

Joustavasti erilaisia tiloja

Toimistokerroksen koko on noin 1000 m2 ja se on jaettavissa pienempiin tiloihin, joista pienin on noin 180 m2. Yhdessä kiinteistössä on noin 5 000 m2 vuokrattavaa alaa. Toimistotila on mahdollista remontoida yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi tehokkaaksi avotilaksi parilla neuvotteluhuoneella, mutta tarvittaessa tila joustaa kokonaan huonetoimistoksikin.
Korkea pohjakerros mahdollistaa erityistoimintojen ja toimiston sijoittamisen samaan taloon. Kaikki kerrokset yhdistyvät hisseillä ja näin erilaisten toimintojen yhteistyö voidaan pitää saumattomana. Tilan vapaa korkeus on 5 metriä. Pohjakerros voidaan jakaa myös useammalle käyttäjälle eri käyttötarkoituksiin.

Haluamme nostaa esiin sijainnin merkityksen uutta toimitilaa valittaessa

Haluamme nostaa esiin sijainnin merkityksen uutta toimitilaa valittaessa

Vantaankosken Pressi on aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Hyvien bussiyhteyksien lisäksi Vantaankosken juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sijainti on loistava myös autoilijoille ja logistiikalle. Lentokentälle on vain kymmenen minuutin ajo- tai junamatka ja Pressistä pääsee joustavasti Espooseen, Helsinkiin ja muualle Vantaalle vaikka keskellä työpäivää tai sen jälkeen. Tämä sijainti huomioi sekä työntekijät, logistiikan että vieraat!

Lue lisää
Mercamer Pressin B-taloon

Mercamer Pressin B-taloon

Lue tästä Mercamerin toimitusjohtaja Sami Hietasen haastattelu, miksi toimitilavalinta kohdistui juuri Pressiin.

Lue lisää
Ravintola ja palvelut

Ravintola ja palvelut

Pressistä löytyy Fazer Food&Co -ravintola, jossa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. Kokoustarjoilut voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin. Ravintolassa on kohtaamistiloja ja pysähdyspaikkoja co-working työskentelyyn. Salia on myös mahdollista varata tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin lounasajan ulkopuolella.

Lue lisää
Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköintipaikkoja on Pressissä runsaasti. Nykysuunnitelmien mukaisten vajaan 400 pysäköintikenttäpaikan lisäksi myös sähköautoille on useampia latauspisteitä. Pyöräilijöille tulee katettuja pyöräpaikkoja kiinteistön eteen ja käyttäjilleen Pressi tarjoaa myös täysin maksuttomat suihkut ja pukukaapit kiinteistön kellarikerroksessassa.

Vastuulliseksi suunniteltu toimitila

Vastuulliseksi suunniteltu toimitila

Me SRV:llä halusimme luoda parhaan mahdollisen kiinteistöenergiaratkaisun, jossa rakennuksen koko elinkaaren aikainen ympäristökuormitus saataisiin minimoitua ja jossa otettaisiin huomioon myös tulevaisuuden tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset. Näin alkoi PRESSI Smart Premisesin matka ideasta suunnittelupapereiksi ja myöhemmin Vantaankoskelle rakennettavaksi rakennuskompleksiksi, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään aivan uusia energiaa säästäviä innovaatioita.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870
Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213

Lue myös nämä