Tulevaisuuden toimitilat ovat nyt käsilläsi

PRESSI Smart Premises tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden vastuullisiin tilavalintoihin, vain kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemasta. Uusimmat energiatehokkuusmenetelmät, loistavat liikenneyhteydet ja moderni tilatekniikka. Kohteen suunnittelussa on panostettu siihen, että käyttäjä saa teknisesti laadukkaat tilat huippuluokan energiakiinteistössä, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin.

Yrityksesi voi monin tavoin tehdä vastuullisia valintoja, mutta toimitilojen kohdalla käyttäjän voi olla vaikea vaikuttaa, ellei kiinteistöä ole alusta lähtien suunniteltu vastuulliseksi. Pressi Smart Premises tarjoaa kuitenkin yrityksellesi nyt entistä helpomman ja mukavamman vaihtoehdon, sillä me SRV:llä olemme huolehtineet kohteen suunnittelusta ja toteutuksesta.

PRESSIssä käyttäjä saa lisäksi kaiken oleellisen lounasravintolasta alkaen ja tilat rakennetaan ja suunnitellaan käyttäjälähtöisesti ammattilaisten toimesta sinun yrityksesi päivittäiseen toimintaan sopiviksi. Vastuullisesti mutta viihtyen – PRESSI

  • ValmistumisvuosiC-talo 2019, B-talo arvio 2020
  • TilaC-talo rakenteilla, B-talo suunnitteilla
  • TilatyyppiToimisto, Varasto, Tuotantotila
  • PalvelutLounasravintola, pihapysäköinti, pyöräparkki ja -suihkutilat, sähköautojen paikat, sähköinen ilmoittautuminen
  • OsoiteUutistie 3, Vantaankoski
  • PaikkakuntaVantaa

Vapaat toimitilat

C-talo4Toimisto176 m²2019 kevät
C-talo5Toimisto182 m²2019 kevät
C-talo3Toimisto327 m²2019 kevät
C-talo5Toimisto357 m²2019 kevät
C-talo3Toimisto654 m²2019 kevät
B-talo0Toimisto, Tuotantotila, Varasto1000-5000 m²2020
Vastuulliseksi suunniteltu

Vastuulliseksi suunniteltu

Me SRV:llä halusimme luoda parhaan mahdollisen kiinteistöenergiaratkaisun, jossa rakennuksen koko elinkaaren aikainen ympäristökuormitus saataisiin minimoitua ja jossa otettaisiin huomioon myös tulevaisuuden tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset. Näin alkoi PRESSI Smart Premisesin matka ideasta suunnittelupapereiksi ja myöhemmin Vantaankoskelle rakennettavaksi rakennuskompleksiksi, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään aivan uusia energiaa säästäviä innovaatioita.

Lue lisää
Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

PRESSI Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen valmistuu tammikuussa 2019. Kokonaisuudessaan Pressissä on reilut 15 000 m2 vuokrattavaa tilaa. PRESSI tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin. Vuokralaisten vieraita varten kiinteistössä on sähköinen ilmoittautuminen, jonka avulla isäntä tai emäntä saa viestin kiinteistölle saapuneesta vierailijasta nopeasti ja vaivattomasti.

Joustavasti erilaisia tiloja

Joustavasti erilaisia tiloja

Toimistokerroksen koko on noin 1000 m2 ja se on jaettavissa pienempiin tiloihin, joista pienin on noin 180 m2. Kokonaisuudessaan yhdessä kiinteistössä on noin 5 000 m2 vuokrattavaa alaa, joten PRESSI tarjoaa tilaa hyvinkin erilaisille käyttäjille. Toimistotila on mahdollista remontoida täysin yrityksen tarpeiden mukaan joko avotilaksi parilla neuvotteluhuoneella mutta tarvittaessa tila joustaa kokonaan huonetoimistoksikin.
Korkea pohjakerros mahdollistaa erityistoimintojen ja toimiston sijoittamisen samaan taloon. Kaikki kerrokset yhdistyvät hisseilläeillä ja näin erilaisten toimintojen yhteistyö voidaan pitää saumattomana. Tilan vapaa korkeus on 5 metriä ja myös pohjakerroksen noin 1000 m2 kokonaisala voidaan jakaa useammalle käyttäjälle, eri käyttötarkoituksiin.

Ravintola ja palvelut

Ravintola ja palvelut

Pressiin valmistuu heti ensimmäisessä vaiheessa Fazer Food&Co -ravintola, jossa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. Kokoustarjoilut voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin.

Ravintolassa on kohtaamistiloja ja pysähdyspaikkoja co-working työskentelyyn. Salia on myös mahdollista varata tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin lounasajan ulkopuolella.

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköintipaikkoja PRESSIssä on runsaasti. Kokonaisuudessaan jopa 950Nykysuunnitelmien mukaisten vajaa 400 pysäköintikenttäpaikan lisäksi suunnitteilla on tulevaisuudessa myös rakenteellista pysäköintiä pysäköintipaikkaa tulevat palvelemaan Pressin käyttäjiä ja vieraita, sisältäen myös sähköautoille on useampia latauspisteitä.
Pyöräilijöille tulee katettuja pyöräpaikkoja kiinteistön eteen ja käyttäjilleen Pressi tarjoaa myös täysin maksuttomat suihkut ja vaatekaapit pukukaapit kiinteistön kellarikerroksessassa.

Tulevaisuuden yritysalue loistosijainnilla

Vantaankoskella sijaitseva Pressi on logistisesti aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Hyvien bussiyhteyksien lisäksi Vantaankosken juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sijainti on loistava myös autoilijoille ja logistiikalle. Lentokentälle on vain kymmenen minuutin ajo- tai junamatka ja Pressistä pääsee joustavasti Espooseen, Helsinkiin ja muualle Vantaalle vaikka keskellä työpäivää tai sen jälkeen. Tämä sijainti huomioi sekä työntekijät että vieraat!

2

minuuttia bussipysäkille

5

minuuttia juna-asemalle

10

minuutta lentokentälle

Ota yhteyttä

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870