Vastuulliset toimitilat Vantaalla

PRESSI Smart Premises

Pressi Smart Premises tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata vastuulliset toimitilat, vain kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemasta. Uusimmat energiatehokkuusmenetelmät, loistavat liikenneyhteydet ja moderni tilatekniikka. Kohteen suunnittelussa on panostettu siihen, että käyttäjä saa teknisesti laadukkaat tilat huippuluokan energiakiinteistössä, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin. B-talon rakentaminen on alkanut ja se valmistuu loppuvuodesta 2022. Kysy vuokrattavista toimitiloista.

Yrityksesi voi monin tavoin tehdä vastuullisia valintoja, mutta toimitilojen kohdalla käyttäjän voi olla vaikea vaikuttaa, ellei kiinteistöä ole alusta lähtien suunniteltu vastuulliseksi. Pressi Smart Premises tarjoaa kuitenkin yrityksellesi nyt entistä helpomman ja mukavamman vaihtoehdon, sillä me SRV:llä olemme huolehtineet kohteen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Pressissä käyttäjä saa lisäksi kaiken oleellisen lounasravintolasta alkaen ja tilat rakennetaan ja suunnitellaan käyttäjälähtöisesti ammattilaisten toimesta sinun yrityksesi päivittäiseen toimintaan sopiviksi. Vastuullisesti mutta viihtyen – Pressi

building-icon

Osoite

Uutistie 3, Vantaankoski
building-icon

Tila

finish
building-icon

Valmistumisaika

2022
building-icon

Tilatyyppi

office,storage,production
building-icon

Palvelut

Lounasravintola, pihapysäköinti, pyöräparkki ja -suihkutilat, sähköautojen paikat, sähköinen ilmoittautuminen

B-talo4Toimisto1011 m²2022 loppuvuosi
B-talo3Toimisto658 m²2022 loppuvuosi
B-talo4Toimisto653 m²2022 loppuvuosi
B-talo4Toimisto357 m²2022 loppuvuosi
B-talo3Toimisto301 m²2022 loppuvuosi
B-talo4Toimisto175 m²2022 loppuvuosi
A-talo5Toimisto, Tuotantotila, Varasto170-5000 m²2024

Opas tulevaisuuden toimitilojen suunnitteluun

Mistä asioista tulevaisuuden toimisto on tehty ja mitä uusia toimitiloja suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon? Lataa tästä toimitilaoppaamme ja saat vinkkejä ja ohjeita toimitilojen suunnitteluun.

Sijainnin merkitys toimitilaa valitessa

Vantaankosken Pressi on aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Hyvien bussiyhteyksien lisäksi Vantaankosken juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sijainti on loistava myös autoilijoille ja logistiikalle. Lentokentälle on vain kymmenen minuutin ajo- tai junamatka ja Pressistä pääsee joustavasti Espooseen, Helsinkiin ja muualle Vantaalle vaikka keskellä työpäivää tai sen jälkeen.

Ravintola ja palvelut

Pressistä löytyy Fazer Food&Co -ravintola, jossa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. Kokoustarjoilut voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin. Ravintolassa on kohtaamistiloja ja pysähdyspaikkoja co-working työskentelyyn. Salia on myös mahdollista varata tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin.

Vastuulliseksi suunniteltu toimitila

Me SRV:llä halusimme luoda parhaan mahdollisen kiinteistöenergiaratkaisun, jossa rakennuksen koko elinkaaren aikainen ympäristökuormitus saataisiin minimoitua ja jossa otettaisiin huomioon myös tulevaisuuden tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset. Näin alkoi PRESSI Smart Premisesin matka ideasta suunnittelupapereiksi ja myöhemmin Vantaankoskelle rakennettavaksi rakennuskompleksiksi, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään aivan uusia energiaa säästäviä innovaatioita.

Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen C-talo valmistui keväällä 2019. Tämä rakennus on jo täynnä. B-talon rakentaminen on aloitettu ja se valmistuu syksyllä 2022. Siellä on vielä vuokrattavia tiloja. Kokonaisuudessaan Pressiin tulee reilut 15 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Pressi tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin. Vuokralaisten vieraita varten kiinteistössä on sähköinen ilmoittautuminen, jonka avulla isäntä tai emäntä saa viestin kiinteistölle saapuneesta vierailijasta nopeasti ja vaivattomasti.

Joustavasti erilaisia tiloja

Joustavasti erilaisia tiloja

Toimistokerroksen koko on noin 1000 m2 ja se on jaettavissa pienempiin tiloihin, joista pienin on noin 180 m2. Yhdessä kiinteistössä on noin 5 000 m2 vuokrattavaa alaa. Toimistotila on mahdollista remontoida yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi tehokkaaksi avotilaksi parilla neuvotteluhuoneella, mutta tarvittaessa tila joustaa kokonaan huonetoimistoksikin.
Korkea pohjakerros mahdollistaa erityistoimintojen ja toimiston sijoittamisen samaan taloon. Kaikki kerrokset yhdistyvät hisseillä ja näin erilaisten toimintojen yhteistyö voidaan pitää saumattomana. Tilan vapaa korkeus on 5 metriä. Pohjakerros voidaan jakaa myös useammalle käyttäjälle eri käyttötarkoituksiin.

Kurkista valmistuneeseen toimistotilaan

Oheisesta linkistä voit käydä katsomassa, miltä Pressin muuttovalmiissa tiloissa näyttää
>>  PRESSI 360 esittely, 357 m²  ja 608 m² toimistot

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköintipaikkoja on Pressissä runsaasti. Nykysuunnitelmien mukaisten vajaan 400 pysäköintikenttäpaikan lisäksi myös sähköautoille on useampia latauspisteitä. Pyöräilijöille tulee katettuja pyöräpaikkoja kiinteistön eteen ja käyttäjilleen Pressi tarjoaa myös täysin maksuttomat suihkut ja pukukaapit kiinteistön kellarikerroksessassa.

Ota yhteyttä

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870
Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Kysy lisää vapaista toimitiloista