Toimitilat

Toimitilat

Elämäsi toimitila syntyy oivalluksista. Hyvät tilat eivät vain sopeudu käyttäjänsä tarpeisiin vaan tukevat käyttäjää arjen tekemisessä ja luovat osaltaan positiivista ja innostavaa työilmapiiriä. Toimivaan toimitilaan on ilo tulla töihin!

Etsi kohteita

Toimitilan tyyppi

Tilaa kasvulle

Tilaa kasvulle

Liike- ja toimistotilat tukevat liiketoiminnan kasvua. Kehitämme ja rakennamme toimitiloja asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita kuunnellen. Hallitsemme koko rakennusprosessin kehittämisestä suunnitteluun ja rakentamiseen asti. Pidämme SRV Mallin avulla huolta, että monet projektit valmistuvat etuajassa ja kustannustavoitteet alittaen.

Lue lisää
Räätälöidyt toimitilat

Räätälöidyt toimitilat

Kaipaako yrityksesi uusia toimitiloja? Vai haluaisitko saada enemmän irti nykyisistä toimitiloistasi? Meillä on lähes 30 vuoden kokemus yksilöllisten toimitilojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Lue lisää
Uuden toimitilan hyötyjä

Uuden toimitilan hyötyjä

Jos tarvitset yrityksellesi toimitilat, me voimme auttaa. Voit etsiä yrityksellesi sopivan toimitilan käynnissä olevista hankkeistamme tai voimme kehittää ja rakentaa yrityksellesi omat tilat. Autamme löytämään yrityksesi toiminnoille parhaan sijainnin, hoidamme suunnittelun ja rakentamisen sekä tarvittaessa autamme rahoituksen järjestämisessä. Voimme myös auttaa nykyisten toimitilojen kehittämisessä ja saneerauksessa.

Lue lisää