Kalasataman tornit

Kalasataman alue on uudenlainen tapa asua, viihtyä, työskennellä ja tehdä ostoksia keskellä kehittyvää Helsinkiä. Kalasataman alue yhdistää elämyksellisen kauppakeskuksen, toimitilatornin ja Suomen korkeimmat asuintornitalot vastustamattomaksi kokonaisuudeksi.

Kalasatama rakentuu Helsingin ydinkeskustan kupeeseen, meren rannalle, hyvien liikenneyhteyksien ympärille. Metrolla matka Helsingin keskustaan kestää kuusi minuuttia, Espoon Keilaniemeen kuusitoista. Isoisän sillan kautta pääsee kätevästi Mustikkamaalle ja Korkeasaareen. Kalasatamassa älykkään kaupungin lähtökohtana on arjen sujuvuus. Fiksu Kalasatama -hankkeessa kehitetään jatkuvasti uusia, innovatiivisia palveluita parempaan elämän- ja ajanhallintaan. Tutustu hankkeeseen tarkemmin www.fiksukalasatama.fi

Entinen satama- ja teollisuusalue on muuttunut yli 4 000 ihmisen kaupunginosaksi. Koko Kalasatama valmistuu vuoteen 2040 mennessä. Silloin asukkaita on 25 000 ja työpaikkoja 10 000. Kalasataman rantoja ja kanavia kiertää tulevaisuudessa pitkä rantapromenadi. Alueen keskeisin puisto, Kalasatamanpuisto, on kaikkien asukkaiden kohtauspaikka.

As Oy Helsingin REDIn Majakka

Kalasataman torneista ensimmäisenä valmistunut Majakka tarjoaa asumisen uudet palvelut ja ylittämättömän sijainnin meren äärellä kantakaupungissa.

As Oy Helsingin REDIn Loisto

Kalasatamaan toisena kohonnut tornitalo Loisto yltää 124 metrin korkeuteen. Loisto tarjoaa asukkailleen mykistävät maisemat, sillä talo sijoittuu aivan Kalasataman itäkärkeen, josta avautuu upeat maisemat joka ilmansuuntaan.

Helsingin Kalasataman Horisontti

Horisontti on näköalapaikka yrityksellesi. Toimitilatorni Horisontti on osa kauppa- ja elämyskeskuksen sekä seitsemän asuintornitalon kokonaisuutta.

REDIn kauppa- ja elämyskeskus

Syksyllä 2018 avautui yli 60 000 neliömetriä kaupallista tilaa Helsingin elämyksellisempään kauppakeskukseen. REDIn kauppakeskus on keskellä huimia asiakasvirtoja.

Ajankohtaista Kalasataman tornien työmaalla

Mitä työmaalla tapahtuu? Lue päivittyvät uutisemme tornien työmaan ytimestä.