Kalasataman tornit

Kalasataman tornit

Kalasataman alue on uudenlainen tapa asua, viihtyä, työskennellä ja tehdä ostoksia keskellä kehittyvää Helsinkiä. Kalasataman alue yhdistää elämyksellisen kauppakeskuksen, toimitilatornin ja Suomen korkeimmat asuintornitalot vastustamattomaksi kokonaisuudeksi.

Loisto

Loisto

Kalasataman seuraavan asuintornin Loiston rakentaminen on alkanut ja asuntojen myynti on käynnissä.

Tutustu Loistoon
Majakka

Majakka

Kalasataman torneista ensimmäisenä valmistunut Majakka tarjoaa asumisen uudet palvelut ja ylittämättömän sijainnin meren äärellä kantakaupungissa. Majakan asunnoista vain muutama enää vapaana.

Tutustu Majakkaan
Toimistotorni Horisontti

Toimistotorni Horisontti

Horisontti on näköalapaikka yrityksellesi. Toimitilatorni Horisontti on osa kauppa- ja elämyskeskuksen sekä seitsemän asuintornitalon kokonaisuutta.

Tutustu Horisonttiin
REDIn kauppa- ja elämyskeskus

REDIn kauppa- ja elämyskeskus

Syksyllä 2018 avautui yli 60.000 m2 kaupallista tilaa Helsingin elämyksellisempään kauppakeskukseen. REDIn kauppa- ja elämyskeskus on keskellä huimia asiakasvirtoja.

Tutustu REDIin
REDI Living Lab

REDI Living Lab

Suvilahden REDI Living Labissa tehdään kehitystyötä paremman asumisen ja elämyksellisemmän kauppakeskuskokemuksen puolesta.

Tutustu
Kalasataman keskus hankkeena

Kalasataman keskus hankkeena

Kalasataman keskus on SRV:n oman hankekehityksen tulos, kohteena ainutlaatuinen ja SRV:lle tärkeä hanke. REDI ja Kalasataman tornit ovat merkittävässä liikenteen solmukohdassa, jossa julkisten liikenneyhteyksien hyödyntäminen on helppoa.

Tutustu hankkeeseen

Tutustu Kalasataman tornien työmaahan