Lapinmäentie 1

Lapinmäentie 1

Pohjola-talon uusi elämä

Pohjola-talona tunnettu maamerkki ja sen lähialue tulee muuttumaan lähivuosina merkittävästi. SRV:llä on tavoitteena rakentaa yhteensä 700 uutta asuntoa, joista 200 asunnon rakentaminen alkoi Huopalahdentien puolelta kesällä 2018.

Alueen maamerkkinä tunnettu Pohjola-talon kuuluva toimistotorni, eli niin sanottu A-torni jalustoineen säilytetään ja uudistetaan uuteen käyttöön. SRV on luonut erilaisia konseptivaihtoehtoja A-torniin ja siihen voi sijoittua esimerkiksi kaupan ja palveluiden tiloja sekä toimistotiloja. Alueelle toteutetaan elokuussa 2016 vahvistetun asemakaavan mukaisesti seitsemän uutta kerrostaloa säilytettävän A-tornin lisäksi. Uusiin asuintorneihin on suunniteltu kaikkiaan yli 700 asuntoa. Talojen väliin tulee viihtyisiä piha- ja oleskelualueita ja alueen pysäköintitilat tulevat sijoittumaan pihakannen alle.

  • TilaSuunnitteilla
  • Osoite
    Lapinmäentie 1, Munkkivuori, Helsinki, 00350, HELSINKI
  • Huoneistojen määrä0
  • TyyppiKerrostalo
  • Kerroksia0
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Koti keskeisellä paikalla

Koti keskeisellä paikalla

Keskeisellä paikalla puiston äärellä Lapinmäentie 1 on ainutlaatuinen kohde, jossa yhdistyy historia ja nykyaika. Sieltä on hyvät liikenneyhteydet ydinkeskustaan ja muualle Helsinkiin sekä Espooseen. Viereinen Kangaspellon puisto yhdistää alueen Talin liikuntapuistoon ja Korppaanpuistoon. Lähiympäristössä sijaitsevat perinteikkäät asuinalueet Munkkivuori, Niemenmäki ja Etelä-Haagan Kultareuna.

Ennakkomarkkinointi alkaa vuodenvaihteessa 2019/2020

Ennakkomarkkinointi alkaa vuodenvaihteessa 2019/2020

Aikataulu on muuttunut ja ensimmäisen myyntikohteen (kuvassa rakennus 3) ennakkomarkkinointi on arvioitu alkavan vuodenvaihteessa 2019/2020. Jätä meille yhteystietosi ja ilmoittaudu asiakasrekisteriimme antamalla omat yhteystietosi alla olevasta Ilmoita yhteystietosi -linkistä.

Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat lisätietoja ensimmäisten joukossa, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)