Suunnannäyttäjät

Suunnannäyttäjät

Mitä kuuluu, kaupunki?

Mitä kuuluu, kaupunki?

Kerro meille, millaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja millainen on sinun kestävä kaupunkisi. Perustimme Suunnannäyttäjät, jotta kaikilla olisi mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista tulevaisuutta rakennamme. Me uskomme, että kestävästi ja kuunnellen tehty rakentaminen voi muuttaa elämää ja ympäristöä paremmaksi. Vastaa ja vaikuta alla oleviin kysymyksiin ja samalla voit liittyä Suunnannäyttäjiin.

  • Kestävä huominen yhdessä

    Haluamme rakentaa kestävästi, asukkaita ja asiakkaitamme kuunnellen. Toivomme, että juuri sinä käytät hetken aikaasi ja kerrot meille mitä ajattelet kestävästä rakentamisesta.

  • Kuinka voin vaikuttaa?

    Voit vaikuttaa vastaamalla anonyymisti suoraan kyselyn kysymyksiin. Voit myös liittyä kyselyn kautta Suunnannäyttäjiin. Näin saat ensikäden tiedon uusista vaikuttamismahdollisuuksista ja pääset osallistumaan myös palkintojen arvontaan*. Liittyminen mukaan ei sido sinua mihinkään.

  • Mielipiteeni ovat tärkeitä

    Vastaamalla vaikutat tulevien asuntojen, toimitilojen ja alueiden kehittämiseen. Näkemyksesi ovat meille tärkeitä, ja käytämme niitä toimintamme kehittämiseen siten, että saadaan asuin- ja kaupunkiympäristöt entistä paremmiksi. Kuuntelemme ja kerromme säännöllisesti havaintojamme Suunnannäyttäjiltä.

SRV:n työmaat päästöttömiksi vuoden 2022 alusta lähtien

SRV:n työmaat päästöttömiksi vuoden 2022 alusta lähtien

Suunnannäyttäjien ensimmäisessä kyselyssä kysyimme kestävästä kaupunkien rakentamisesta. Lähes 70 % kyselyyn vastanneesta piti kestävää kaupunkien rakentamista erittäin tärkeänä. Top 3 tärkeintä asiaa Suunnannäyttäjille kestävässä rakentamisessa ovat kestävät materiaalit, uusiutuva energia ja energiatehokkuus. Suunnannäyttäjiä kuultiin päätöksenteossa SRV:n työmaiden siirtymisessä päästöttömiksi vuoden 2022 alusta lähtien. Päätös koskettaa kaikkia yhtiön työmaita, ja on tässä laajuudessa ensimmäinen rakennusalalla.

Lue lisää päästöttömyydestä
Suunnannäyttäjien tulevaisuuden toimisto takaa optimaaliset työskentelyolosuhteet

Suunnannäyttäjien tulevaisuuden toimisto takaa optimaaliset työskentelyolosuhteet

Tulevaisuuden toimisto -kyselyn vastausten perusteella toimiston täytyy tukea omaa työskentelyä optimaalisesti eri tilanteissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tiimityölle, itsenäiselle työskentelylle ja rennommalle kuulumisten vaihdolle kahvikupin ääressä on oltava omat paikkansa. Työnteon sujuvuutta parantavat hyvä valaistus ja akustiikka, ergonomia, puhdas sisäilma ja miellyttävä sisälämpötila. Toimistolla viihtyminen on entistä isommassa roolissa.

Lue lisää

Miten huomioimme kestävyyden rakentamisessa?

Tutustu arvonnan sääntöihin

*Arvomme viikolla 40/2022 kaikkien SRV:n Suunnannäyttäjiin liittyneiden kesken Polar Ignite M/L -urheilukellon. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä. Lue lisää, miten käsittelemme henkilötietoja. Olemme palkinnonsaajaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Huomioimme arvonnassa myös henkilöt, jotka ovat mahdollisesti poistuneet SRV:n Suunnannäyttäjistä kyseisen ajanjakson aikana. SRV pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä.