SRV Suunnannäyttäjät Isä ja lapsi

Suunnannäyttäjät

Mitä kuuluu, kaupunki? 

Kerro meille, millaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja millainen on sinun kestävä kaupunkisi. Perustimme Suunnannäyttäjät, jotta kaikilla olisi mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista tulevaisuutta rakennamme. Me uskomme, että kestävästi ja kuunnellen tehty rakentaminen voi muuttaa elämää ja ympäristöä paremmaksi. 

Perhe pelaa

Vastaa tästä uusimpaan Suunnannäyttäjien kyselyyn

Elinkaariviisaissa kodeissamme on otettu huomioon asukkaiden hyvinvointi, ympäristön etu ja taloudellinen hyvinvointi. Tällä kertaa haluamme tietää, kuinka paljon nämä elinkaariviisaat ominaisuudet vaikuttavat ostopäätökseesi sekä osaammeko kertoa niistä riittävän selkeästi ja ymmärrettävästi. Vastaa kyselyyn ja kerro meille mielipiteesi. 

Vastaa kyselyyn

Tutustu Suunnannäyttäjien kyselyn arvonnan sääntöihin

Arvomme viikolla 33/2024 kaikkien SRV:n Suunnannäyttäjiin liittyneiden kesken Delicard®-lahjakortin (arvo noin 75 € sis. alv 24 %). Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä. Lue lisää, miten käsittelemme henkilötietoja. Olemme palkinnonsaajaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Huomioimme arvonnassa myös henkilöt, jotka ovat mahdollisesti poistuneet SRV:n Suunnannäyttäjistä kyseisen ajanjakson aikana. SRV pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä.

Liity mukaan Suunnannäyttäjiin ja vaikuta!

Haluamme rakentaa kestävästi, asukkaita ja asiakkaitamme kuunnellen. Toivomme, että juuri sinä käytät hetken aikaasi ja kerrot meille mitä ajattelet kestävästä rakentamisesta. Voit liittyä yllä olevan kyselyn kautta Suunnannäyttäjiin tai vastata anonyymisti kyselyn kysymyksiin. Liittymällä Suunnannäyttäjiin saat ensikäden tiedon uusista kyselyistä ja pääset osallistumaan myös palkintojen arvontaan. Liittyminen mukaan ei sido sinua mihinkään. Vastaamalla vaikutat tulevien asuntojen, toimitilojen ja alueiden kehittämiseen. 

Näin Suunnannäyttäjiä on kuunneltu

Suunnannäyttäjistä selkeä enemmistö kertoi, että tärkeintä on uusiutuva energia. Olemme nyt kuulleet heitä ja lähdemme viemään työmaitamme päästöttömiksi.

Miimu_Airaksinen
SRV:n kehitysjohtaja Miimu Airaksinen

Sinua saattaisi kiinnostaa

Suunnäyttäjien työpaja

Kestävämpää suunnittelua ja parempaa rakentamista – kuuntelemalla

Ensimmäisissä Suunnannäyttäjien työpajoissa paneuduttiin keittiöihin ja siihen, mitkä ratkaisut toimivat tämän päivän ympäristössä ja kestävät aikaa. Tavallisten kaupunkilaisten osallistaminen luo mahdollisuuden vaikuttaa, Suunnannäyttäjät toteavat.

Perhe keittiössä

Suunnannäyttäjät haluavat pintamateriaaleilta luonnetta ja kestävyyttä

Uudiskohteiden koteihin toivotaan nyt valkoisen lisäksi väriä. Tammen sävyt ovat leviämässä keittiöistä myös kylpyhuoneiden kalusteisiin. Tämä selviää tuoreista Suunnannäyttäjät-paneelin kyselyistä.

Asuntojen-pohjaratkaisut-pääkuva

Suunnannäyttäjät haluavat asuntoihin runsaasti säilytystilaa

Tällä hetkellä kerrostaloasuntoon halutaan etenkin parveke ja oma vaatehuone. Myös erillinen keittiö kasvattaa suosiotaan, selviää tuoreesta Suunnannäyttäjät-paneelin kyselystä.

Asuintalot Wood City

Suunnannäyttäjät haluavat suosia pitkäikäisiä ja kierrätettäviä rakennusmateriaaleja

Ekologisuuden merkitys korostuu yhä useammin asunnonostajan valinnoissa. Rakennusmateriaalien on nyt oltava vastuullisesti tuotettuja, helposti kierrätettäviä ja pitkäikäisiä, selviää tuoreesta Suunnannäyttäjät-paneelimme kyselystä.

Vaalea sohva, jolla makoilee harmaa koira

Suunnannäyttäjät arvostavat koteja, joissa voi elää kestävästi ympäristöä säästäen

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä omassa kodissasi ja sen lähiympäristössä? Entä millaisia toiveita sinulla on ympäristöystävällisyydelle kodissa?

Viherseinä parvekkeelle

Suunnannäyttäjät innostuivat parvekkeiden viherseinistä

SRV kysyi Suunnannäyttäjiltä ajatuksia viherseinästä – vastauksia tuli runsaasti ja suurin osa vastaajista oli kiinnostunut viherseinästä omalle parvekkeelleen.

Asiantuntijat vapaamuotoisessa palaverissa toimistolla

Suunnannäyttäjät arvostavat toimistojen suunnittelussa viihtyvyyttä

Hyvät sisäolosuhteet, kuten ilmanvaihto, valaistus ja akustiikka, vaikuttavat eniten toimiston viihtyvyyteen.