Suunnannäyttäjät

Suunnannäyttäjät

Mitä kuuluu, kaupunki?

Mitä kuuluu, kaupunki?

Kerro meille millaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja millainen on sinun kestävä kaupunkisi. Perustimme Suunnannäyttäjät, jotta kaikilla olisi mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista tulevaisuutta rakennamme. Me uskomme, että kestävästi ja kuunnellen tehty rakentaminen voi muuttaa elämää ja ympäristöä paremmaksi. Vastaa ja vaikuta alla oleviin kysymyksiin ja samalla voit liittyä Suunnannäyttäjiin.

  • Kestävä huominen yhdessä

    Haluamme rakentaa kestävästi, asukkaita ja asiakkaitamme kuunnellen. Toivomme, että juuri sinä käytät hetken aikaasi ja kerrot meille mitä ajattelet kestävästä rakentamisesta.

  • Kuinka voin vaikuttaa?

    Voit vaikuttaa vastaamalla anonyymisti suoraan kyselyn kysymyksiin. Voit myös liittyä lomakkeelta Suunnannäyttäjiin. Näin saat ensikäden tiedon uusista vaikuttamismahdollisuuksista ja pääset osallistumaan myös palkintojen arvontaan*. Liittyminen mukaan ei sido sinua mihinkään.

  • Mielipiteeni ovat tärkeitä

    Vastaamalla vaikutat tulevien asuntojen, toimitilojen ja alueiden kehittämiseen. Näkemyksesi ovat meille tärkeitä ja käytämme niitä toimintamme kehittämiseen siten, että saadaan asuin- ja kaupunkiympäristöt entistä paremmiksi. Kuuntelemme ja kerromme säännöllisesti havaintojamme Suunnannäyttäjiltä.

Miten huomioimme kestävyyden rakentamisessa?

Tutustu arvonnan sääntöihin

* Arvomme 11.11.–31.12.2021 SRV Suunnannäyttäjiin liittyneiden kesken Polar Ignite M/L -urheilukellon (musta/hopea) viikolla 1/2022. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt ja osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä. Lue lisää, miten käsittelemme henkilötietoja. Olemme palkinnon saajaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Huomioimme arvonnassa myös henkilöt, jotka ovat mahdollisesti poistuneet SRV Suunnannäyttäjistä kyseisen ajanjakson aikana. SRV pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä.